<< Terug naar home | Algemeen

Posted by Turkse Media
Mar 14, 2016

Oproep Arda Turan aan de wereld

De Turkse profvoetballer Arda Turan (FC Barcelona) roept de hele wereld op om een eenheid te vormen tegen terreur na de aanslag in Ankara. “Nu is het jullie beurt om ons te steunen”, zegt Turan via Instagram middels een foto waarop wereldleiders hand in hand staan na de aanslag in Parijs.

De speler van FC Barcelona verwacht dat de wereld net als bij de aanslag in Parijs hetzelfde tegengeluid laat horen en het verdriet van de Turken deelt. “Dit is niet alleen ons verdriet: maar ook die van jou, mij en van iedereen. Het is tijd om één front te vormen tegen terreur. We hebben toen jullie verdriet gedeeld en meegehuild. De beschaving, waar u zo trots op bent, moet zich nu ook laten horen en opstaan. De waarde van een mens wordt niet bepaald door waar hij leeft in de wereld”, zegt Turan.

“Nu huilen de moeders, vaders, familieleden en partners in mijn land in huizen die ver weg van jullie zijn. Men moet juist nu een sterk tegengeluid laten horen. Ik verwacht dat als een sporter die Turkije vertegenwoordigt. We verwachten dat allemaal. Want dit is niet alleen ons verdriet. Dit is niet alleen terreur tegen ons”, aldus Turan.

 

© Turksemedia.nl – Alle rechten voorbehouden | AA – ISTANBUL

Mar 14, 2016
Loading posts...