<< Terug naar home | Binnenland

Posted by Ak Ajans Nederland
Nov 05, 2016

Öztürk boort PVV-Kamerlid de grond in

Tijdens een debat in de Tweede Kamer heeft er een interessante woordenwisseling plaatsgevonden tussen de twee Kamerleden Selçuk Öztürk (DENK) en Machiel de Graaf (PVV).

De Graaf zei dat hij op moest rotten van Öztürk en gaf aan dat hij een racist en leugenaar is genoemd. “Wie is er nou degene die verdeeldheid zaait? Wie doet er nu aan opruiing, verdachtmakingen en intimidaties?”, klaagde de PVV-er in de richting van politieke partij DENK. De Graaf vroeg ook om de video van de woordenwisseling te delen.

Het PVV-Kamerlid bleek zo hard te zijn geraakt door de woorden van Öztürk, dat hij in de slachtofferrol schoot, laat de politieke partij DENK weten.

Özturk had de PVV-er goed te pakken: “Wat een slachtofferrol hey. Wat een angstige manier van reageren?”, vroeg Öztürk aan De Graaf, die daarop weer terugrende naar de microfoon.

Öztürk: “Krijg je eens een keer een repliek, waarbij je op dezelfde manier wordt aangepakt zoals jij hier mensen aanpakt, kun je daar niet tegen. Wat een zwakte.”

Het DENK-Kamerlid liet weten dat de PVV nu voelt wat het al jaren doet en mensen heeft laten voelen. “Nu voel je wat het is”, sneerde Öztürk naar De Graaf.

De video van de woordenwisseling is gedeeld op de facebookpagina van DENK.

 

© Turksemedia.nl – Alle rechten voorbehouden | Gepubliceerd: 05-11-2016

Nov 05, 2016
 • Bart Pro Xybel

  Dat is altijd fijn om te horen, een sneer naar de PVV.
  Niets mis mee.
  Dat het zo hypocriet is als het maar zijn kan, is natuurlijk evident.
  DENK meet met twee maten.
  Maar het is duidelijk dat als DENK dat mag, dat DENK zichzelf in een zwakke positie heeft gemanoeuvreerd. Want dit kunnen ze dus in het vervolg niet meer gebruiken als het hun overkomt. Dus uiteindelijk een Win-Win situatie voor de rest van de partijen.

  Jammer dat Öztürk zelf een ietwat donker verleden heeft in een aantal dubieuze zaakje in Roermond en dergelijke. Dat geeft dan weer een bittere nasmaak aan het geheel.

 • Heinrich

  Lekker verhaal. Het is mij volkomen duidelijk wie wat wanneer heeft gezegd en op reactie van wie. Als je meer dan een dag nodig hebt om dit te schrijven, dan wil ik mijn best wel aanmelden bij de redactie, want dit artikel slaat als een tang op een varken.

 • Ammon Teremun

  Weer één van de zoveel opruiende artikelen hier. Als je hele filmpje hebt bekeken, zie je duidelijk dat die Ozturk toch een totale aanfluiting is. Laat hij eerst zelfs een zijn smerige zaakjes opruimen in Limburg. Eng ventje !

 • Omario

  Beste Ammon,

  Kan je aangeven over welke smerige zaakjes je het hebt. Er is/was een onderzoek gaande naar de heer Ozturk (4 maanden geleden) en tot op heden is de beste man niet veroordeeld o.i.d. Het is hier geen Egypte. Wij leven hier een democratische rechtsstaat waarbij je onschuldig bent tot het tegendeel is bewezen. Tenzij de mensen hier op het forum natuurlijk informatie hebben dat de heer Ozturk schuldig is. Maar gezien de mate waarin de mensen op dit forum geïnformeerd zijn en proberen inhoudelijk mee te praten over diverse onderwerpen denk ik wel niet dat het zo zal zijn.

  Verder is er mijns inziens niks opruiends aan het artikel. We weten allemaal wat voor een enge partij de PVV is en dat laten ze hier wederom zien. Daarnaast is meneer de Graaf niet vies van wat gezigzag (logisch ook want het is een PVV’er). Google maar even op de beste man.

 • Tamer Aslantas

  Eerlijk gezegd was ik het ook even kwijt af en toe.

 • Ozturk

  Heer Teremun,

  Uw haat jegens Turkije / Turken / alles wat ermee te maken heeft gaat zover, dat u in principe bijna bereid bent om een PVV-er te verdedigen en sympathie voor hem te voelen.
  Laten we wel wezen, ik schat u nog wel zo in, dat u onder normale omstandigheden wie dan ook tegen PVV-er Machiel de Graaf zou verdedigen, behalve als het dhr. Selcuk Ozturk is.

  Uw ranglijst ziet er ongeveer zo uit, is mijn vaststelling na al uw reactie gelezen te hebben (aflopend in achting):
  Nederlanders
  Nederlanders
  Bart/Sobiesiki
  Nederlanders
  Nederlanders
  mensen
  Groen Links
  Rutte
  Egyptenaren
  Putin
  PVV
  Turken
  Erdogan

  Waarbij u alles onder de lijn ‘Rutte’ haat, en Erdogan intens haat.
  Klopt dat zo’n beetje?

 • Ozturk

  Iedere zakenman is in meerder of mindere mate dubieus. Ikzelf ben ook dubieus, ik zal de eerste zijn die dat toegeeft. Zo gaat dat nu eenmaal in de zakenwereld. If you can;t stand the heat, than stay out of the kitchen.

  U zult dat natuurlijk veroordelen.
  Maar ja, u heeft dan ook nog nooit met dat bijltje gehakt. U bent slechts een onderbetaalde trol op een Turks internet forum.
  En ook nog invloedloos op de Turkse processen bovendien.

  Nee, u staat gewoon ver weg van het niveau waar de invloed in deze wereld wordt uitgeoefend, zowel zakelijk als politiek.
  Krijg ik toch weer medelijden met u en tranen in mijn ogen. Snif.

 • Ammon Teremun

  Mijn ranglijst ziet er ongeveer zo uit, (aflopend in achting):
  Nederlanders
  Turken
  Erdogan
  Ozturk
  Putin

  U staat op dit moment op de één na laatste plaats maar gaat na verwachting nog wel zakken deze week.

 • Bart Pro Xybel

  Dat is een beetje huichelachtig van u, want die tranen zijn nep. Je moet ook niet zo in je ogen wrijven als je eigenlijk al een tijdje in bed had moeten liggen.

  Ik kan me er wel in vinden dat iedere zakenman in meer of mindere mate dubieus is. Soms acceptabel, soms een stuk minder acceptabel. Wat dat onderbetaalde betreft, maakt u maar geen zorgen. Ik kan goed rondkomen met het geld dat ik heb.

  Grappig dat u mij kent en dat u weet wat ik voor werk doe en gedaan heb. Heel knap. Komt dat soort informatie via een visioen? En u gelooft in visioenen dus? Laat me dit vertellen, die tonen alleen datgene wat je wil zien, niet de werkelijkheid.

 • Sobieski

  “Wij leven hier een democratische rechtsstaat waarbij je onschuldig bent tot het tegendeel is bewezen.” Dat gaat toch over NL? In Turkije is het zo dat je wordt opgepakt en gemarteld. Pas als je onschuld is bewezen wordt je weer vrijgelaten.

 • Sobieski

  U dubieus? Echt? Dat had ik nou niet verwacht. En ik maar denken dat Turken/molsims eerliijheid hoog in het vaandel hadden staan…

 • Ozturk

  Heer Sobiesiki,

  Hoe komt u toch aan die leugens?
  In Turkije wordt u gearresteerd op verdenking van een strafbaar feit, u wordt verhoord en weer vrijgelaten in afwachting van uw proces.
  Misschien herinnert u zich nog hoe dat is gegaan met uw heldin, mevrouw Umar? U weet vast ook nog wel dat zij Turkije direct heeft verlaten en niet is verschenen op heer rechtszaak? Zó vrij is Turkije dus in normale tijden: terwijl men wist dat mevrouw Umar zou vluchten, mocht zij toch in vrijheid haar rechtszaak afwachten. En de vogel was gevlogen…

  Maar in tijden waarin de noodtoestand geldt kan de voorlopige hechtenis vanzelfsprekend langer duren, zeker als er kans is op vluchtgevaar.
  En noodtoestand is uitzonderlijk, bijvoorbeeld na een couppoging, zoals die in Turkije op 15 juli heeft plaats gevonden.

  Waarschijnlijk bent u daar niet van op de hoogte, want u bent reageert beledigd op de gang van zaken in Turkije, maar een normaal mens (ik neem aan dat u zichzelf normaal vind) hoort te weten dat een coup het ergste is wat een democratie kan overkomen. De plegers van een coup plegen een aanslag op de democratie en een heel volk. U zult vast met mij eens zijn dat iedere deelnemer en medeplichtige aan zo’n daad zijn straf niet mag ontlopen, en dat drastische maatregelen om niemand te laten ontkomen en herhaling te voorkomen gerechtvaardigd zijn?

  U bent toch voor democratie?

 • Ozturk

  In tegenstelling tot u, heer Sobiesiki/Bart, zal ik mijzelf niet tot in het oneindige proberen op te hemelen door anderen omlaag te trekken.
  Ik schrijf hier de dingen zoals ze zijn.

  Niemand heeft beweert dat moslims vrij van zonden zijn, integendeel, wij zijn – gek genoeg net als u – mensen van vlees en bloed met allemaal onze tekortkomingen.
  Wij erkennen dat.
  Wij streven ernaar eerlijk te zijn en volgens de regels en waarden van ons geloof te leven, maar ik zou liegen als ik zei dat dat ook altijd lukt.

  Het is jammer dat u alleen op dit forum aanwezig bent om andermans tekortkomingen te benadrukken.
  Daarmee verspreid u slechts negatieve energie en bent u een probleem voor de mensheid.

  Ons streven is om eerlijk te zijn (dat lukt dus niet altijd).
  Uw streven is om vals te zijn (dat gaat u goed af).
  Toch een groot verschil.

 • Halil OZ

  nou dat zulke mensen zoals jij.. over eerlijkheid hebben.. lachwekkend…

 • Sobieski

  Dat verzin ik niet, maar uw geliefde Amnesty International. Die stelde vast dat er onlangs tienduizenden Turkse onderdanen zonder aanklacht (!) zijn opgepakt, in het gevang zijn gegooid en op grote schaal worden gemarteld.

 • Ozturk

  Heer Sobiesiki,

  Volgens mij waren we het er al over eens geworden dat dat rapport van Amnesty International leugenachtig, anoniem en daardoor onbetrouwbaar is, bedoeld voor fondsenwerving in de linkse West-Europese landen om met het geworven geld de duur betaalde directeuren te kunnen betalen.
  Amnesty wilde de door hen zogenaamd ‘objectief verworven’ informatie niet et de Turkse autoriteiten delen toen die aangaven de geconstateerde praktijken aan te willen pakken.
  Dat is nog eens bewijs temeer dat Amnesty de boel bij elkaar gelegen had op basis van niet bestaande ‘anonieme getuigen’.

  Dat weet u toch? U heeft dat zelf erkent, maar nu begint u er toch weer over.
  Het is natuurlijk niet de bedoeling dat wij u 5 keer over hetzelfde onderwerp moeten overtuigen. Een onderwerp moet ook een keer klaar zijn.

Loading posts...