<< Terug naar home | Binnenland

Posted by Turkse Media
Nov 05, 2016

Öztürk boort PVV-Kamerlid de grond in

Tijdens een debat in de Tweede Kamer heeft er een interessante woordenwisseling plaatsgevonden tussen de twee Kamerleden Selçuk Öztürk (DENK) en Machiel de Graaf (PVV).

De Graaf zei dat hij op moest rotten van Öztürk en gaf aan dat hij een racist en leugenaar is genoemd. “Wie is er nou degene die verdeeldheid zaait? Wie doet er nu aan opruiing, verdachtmakingen en intimidaties?”, klaagde de PVV-er in de richting van politieke partij DENK. De Graaf vroeg ook om de video van de woordenwisseling te delen.

Het PVV-Kamerlid bleek zo hard te zijn geraakt door de woorden van Öztürk, dat hij in de slachtofferrol schoot, laat de politieke partij DENK weten.

Özturk had de PVV-er goed te pakken: “Wat een slachtofferrol hey. Wat een angstige manier van reageren?”, vroeg Öztürk aan De Graaf, die daarop weer terugrende naar de microfoon.

Öztürk: “Krijg je eens een keer een repliek, waarbij je op dezelfde manier wordt aangepakt zoals jij hier mensen aanpakt, kun je daar niet tegen. Wat een zwakte.”

Het DENK-Kamerlid liet weten dat de PVV nu voelt wat het al jaren doet en mensen heeft laten voelen. “Nu voel je wat het is”, sneerde Öztürk naar De Graaf.

De video van de woordenwisseling is gedeeld op de facebookpagina van DENK.

 

© Turksemedia.nl – Alle rechten voorbehouden | Gepubliceerd: 05-11-2016

Nov 05, 2016
blog comments powered by Disqus
Loading posts...