<< Terug naar home | Binnenland

Posted by Turkse Media
Jun 10, 2018

Öztürk (DENK): weg met die criminele PVV’ers en xenofoben

De PVV wil criminele Antilliaanse Nederlanders na hun straf deporteren naar de Antillen. Tweede Kamerlid Selçuk Öztürk van DENK stelde voor of dat ook mogelijk is met criminele PVV’ers.

“Weer een klassiek voorbeeld van de dubbele maat”, haalde Öztürk deze week uit in de Tweede Kamer. “Een criminele Nederlander zonder migratieachtergrond mag na zijn straf blijven in Nederland. Maar een criminele Nederlander met migratieachtergrond krijgt bovenop zijn straf een gedwongen deportatie. Nu betreft het de Antilliaanse Nederlanders, maar wie zijn straks aan de beurt?”

Öztürk vroeg zich af waarom de PVV niet eerst bij zichzelf begint en had een lijst mee met criminele PVV’ers. “Een beter milieu begint bij jezelf. Hier een lijst. Wat zegt onze oud-minister over PVV’er Gidi Markuszower? Dat Markuszower een risico vormt voor de integriteit van Nederland. Dat hij informatie heeft overgedragen aan buitenlandse mogendheden. Markuszower is opgepakt voor vuurwapenbezit. Deze man zit in de Tweede Kamer, en de PVV wil Antilianen uitzetten.”

En dan Maichiel de Graaf himself, haalde Öztürk uit. “Daar ziet ie. Initiatiefnemer van dit wet om Antillianen uit te zetten. Wat heeft De Graaf gedaan? Hij is in opspraak gekomen voor fraude. Hij kreeg drie salarissen van functies waarvan werd gezegd dat die nooit te combineren zijn. In Den Haag schijnt hij klachten van burgers te hebben verzonnen over een verkeersplan.”

Volgens Öztürk is de PVV haat aan het zaaien en demoniseert het hele bevolkingsgroepen. “Ze creëren zondebokken. Ze scheppen een klimaat waar etnisch geweld mogelijk wordt. Dat is huiveringwekkend politiek. Dat is levensgevaarlijk.”

Xenofobeneiland

“Daar zitten ze weer, de knechten van Geert. De handlangers van Geert W. De voorvechters van de vreemdelingenhaat. De dienaren van discriminatie”, sprak Öztürk over het PVV-deportatie-initiatief.

“We zijn trots op Nederland en hoe het de zee heeft bedwongen en land heeft gemaakt. Laten we dit opnieuw doen. Laten we een extra eiland in de Noordzee creëren. Het xenofobeneiland.”

Een eiland waar alle xenofoben naar toe kunnen, legde Öztürk uit. “Het klimaat op xenofobeneiland is ijskoud. Het waait daar, is grijs en regent. Daar kunnen de mensen toe die weigeren om samen te leven met andere bevolkingsgroepen. Daar kunnen ze zwelgen in hun eigen-volk-eerst-mentaliteit en kunnen ze zich voortplanten. Kunnen ze bouwen aan een cultuur van uitsluiting.”

“Zou zo’n cultuur van xenofobie-inteelt vruchtbaar zijn? Zullen daar veel gehersenspoelde kinderen worden geboren? Barst xenofobeneiland dan misschien al snel uit zijn voegen? Wat moeten de xenofoben dan? Dan moeten ze weer terug naar Nederland. Dan zijn zij de nieuwkomers. Dan moeten zij de inburgeringscursus doen. Dan zullen zij massaal zakken voor hun inburgeringstoets omdat ze de normen en waarden van Nederland niet kunnen onderscheiden. Dan zullen ze hun meerderwaardigheidscomplex en rassenhaat moeten afleren en andere groepen als gelijkwaardig moeten accepteren”, aldus Öztürk.

Video

DENK heeft ook een video-impressie gemaakt van het beoogde eiland. Daarin zijn ook Geert Wilders, de FvD’ers Thierry Baudet en Annabel Nanninga en de veroordeelde Pegida-voorman te zien.

 

© Turksemedia.nl – Alle rechten voorbehouden | TMC | Gepubliceerd: 10-06-2018

Jun 10, 2018
Loading posts...