<< Terug naar home | Binnenland

Posted by Turkse Media
Mar 09, 2019

Öztürk: Forum voor Democratie grootste gevaar in Nederland

Kamerlid Selçuk Öztürk (DENK) vond de PVV al gevaarlijk voor Nederland, maar waarschuwt voor iets ergers: Baudet en zijn partij Forum voor Democratie.

Dat zei hij tijdens een debat op NPO Radio 1.

“PVV is gevaarlijk, maar Baudet is pas echt gevaarlijk. Het grootste gevaar in Nederland is Forum voor Democratie”, sprak Öztürk.

Op de vraag hoe hij de Eerste Kamer, als kandidaat zijnde, kleurrijker en levendiger gaat maken, antwoordde Öztürk: “Door partijen als PVV en Forum flink aan te pakken.”

Het DENK-Kamerlid vindt het ook tijd dat de andere partijen aangepakt moeten worden. “De mensen op straat zeggen dat ze zorg over zorg hebben. Premie gaat omhoog. Eigen risico gaat omhoog. Alle partijen voor de verkiezingen zeggen dat het omlaag gaat. Na de verkiezingen gebeurt er niets. Miljarden winst voor Big Pharma. Miljarden winst voor de medicijnmaffia.”

“Wat gebeurt er? U zegt aanpakken: ik denk dat we eindelijk die grote partijen moeten aanpakken: VVD, CDA, PvdA die constant voor de verkiezingen mensen beloven van de zorgpremie gaat omlaag en na de verkiezingen gewoon meehuilen en meedoen. Dat is het probleem dat wij op dit moment moeten aanpakken”, aldus Öztürk.

Aanpak gevestigde orde

Als het gaat om het aanpakken van de establishment, de gevestigd orde, werkt Öztürk op dat punt heel graag mee met de PVV, reageerde hij op een opmerking van PVV-lijsttrekker Marjolein Faber.

“Maar als het gaat om mensen beschimpen en in een hoek duwen, vind ik de PVV best wel gevaarlijk. Maar wat ik echt gevaarlijk vind, is Baudet met zijn partij. Het grootste gevaar is in Nederland op dit moment, naar mijn mening, Forum voor Democratie”, aldus Öztürk.

 

© Turksemedia.nl – Alle rechten voorbehouden | Gepubliceerd: 09-03-2019

Mar 09, 2019
Loading posts...