<< Terug naar home | Highlights

Posted by Turkse Media
Sep 12, 2019

Passagiers bekronen Turkish Airlines met vijf sterren

Turkish Airlines is bekroond tot ‘2020 Five Star Global Airline’ door APEX (Airline Passenger Experience Association), de grote groep van internationale reizigers.

Tussen de zomer van 2018 en 2019 zijn meer dan een miljoen vluchten van bijna 600 luchtvaartmaatschappijen door passagiers beoordeeld op de vijf categorieën zitcomfort, cabinedienst, eten en drinken, entertainment en internet aan boord.

Uit de resultaten bleek dat de nationale luchtvaartmaatschappij van Turkije voor het derde jaar op rij een gemiddelde score van vijf sterren krijgt. APEX onderscheidt zichzelf als het eerste beoordelingssysteem dat zich baseert op feedback van passagiers.

Bestuursvoorzitter  İlker Ayci reageert dat zij als Turkish Airlines gasten op elk moment van de reis perfectie willen aanbieden. “We hebben een vernieuwde zakenklasse in de nieuwe Dreamliner (B787), een nieuwe reiservaring op Istanbul Airport en natuurlijk de uitzonderlijke service aan boord.”

Het is niet de eerste keer dat Turkish Airlines flink onderscheiden is. De Turkse vlaggendrager werd tussen 2011 en 2016 zes jaar op rij door beoordelaar Skytrax uitgeroepen tot beste luchtvaartmaatschappij in Europa. Ook werd Turkish Airlines in 2017 de negende opeenvolgende keer de beste luchtvaartmaatschappij in Zuid-Europa.

 

© Turksemedia.nl – Alle rechten voorbehouden | AA – ISTANBUL | Gepubliceerd: 12-09-2019

Sep 12, 2019
Loading posts...