<< Terug naar home | Algemeen

Posted by Turkse Media
Mar 14, 2017

Putin: Vakantie naar Turkije hoort bij ons leven

De Russische president Vladimir Putin heeft gezegd dat vakantievieren in Turkije bij het leven van de Russen hoort.

Dat zei Putin tijdens het staatsbezoek van zijn Turkse collega-president Recep Tayyip Erdoğan, afgelopen vrijdag. “In de afgelopen jaren zijn miljoenen Russen op vakantie naar Turkije gegaan. Ze vinden het daar leuk en worden vriendelijk ontvangen. Vakantie in Turkije speelt een belangrijke rol in het leven van de Russen.”

Putin gaf ook aan dat hij ook zelf enkele keren naar Turkije op vakantie is gegaan voordat hij begon te werken in het Kremlin. “Ik vertrok steeds met een positief en goed gevoel uit Turkije”, aldus Putin.

Putin Vakantie naar Turkije hoort bij ons leven1

Relaties

Het eendaagse bezoek van Erdoğan heeft de diepgewortelde betrekkingen tussen Rusland en Turkije, die vorig jaar dreigden verstoord te worden, opnieuw naar een hoger niveau getild. Zo werd na het staatsbezoek bekend dat beide landen niet hadden verwacht dat de dialoog zo effectief zou verlopen, is schriftelijk verklaard. Erdoğan en Putin spraken meer dan twee uur met elkaar.

Putin Vakantie naar Turkije hoort bij ons leven2

Turkije had ook zijn inlichtingendienst en militaire instanties meegenomen om te spreken met de Russen, met name over Syrië.

De twee leiders hebben elkaar in de afgelopen zes maanden vier keer ontmoet.

 

© Turksemedia.nl – Alle rechten voorbehouden | AA – MOSKOU | Gepubliceerd: 14-03-2017

Mar 14, 2017
blog comments powered by Disqus
Loading posts...