<< Terug naar home | Economie

Posted by Turkse Media
Sep 16, 2018

Succes Turkije in vrachtwereld reikt tot grote hoogte

Turkish Cargo, de vrachtdivisie van de nationale luchtvaartmaatschappij van Turkije, lanceert begin oktober vluchten naar de Mexicaanse hoofdstad Mexico-Stad (City).

De vluchten starten op 3 oktober met de grote en nieuwe vrachtvliegtuigen van Turkish Airlines, de Boeing 777F, is verklaard.

“Mexico-Stad wordt via het uitgebreide vluchtnetwerk van Turkish Cargo, dat reikt naar meer dan 300 bestemmingen in vijf verschillende continenten, verbonden met de wereld”, aldus de vrachtdivisie van Turkish Airlines.

De vluchten worden via twee verschillende routes uitgevoerd; de eerste route omvat Istanbul, Mexico City, Madrid, Bogota, Curaçao en Maastricht en de tweede Mexico-Stad, Madrid, Istanbul en Houston.

De export uit Mexico bestaat voornamelijk uit verse bloemen, verse groenten en fruit, technologische producten en auto’s, terwijl de import met name uit auto’s, chemicaliën, petrochemische producten, textielproducten, vis, geneesmiddelen, bloemen en andere verse goederen bestaat.

Mexico City wordt de 85e bestemming van Turkish Cargo over de hele wereld, de negentiende in Amerika en de achtste in Latijns-Amerika, is benadrukt.

Naast Turkish Airlines, die al naar de meeste passagiersbestemmingen ter wereld vliegt, is Turkish Cargo de luchtvrachtmaatschappij die naar de meeste vrachtbestemmingen ter wereld vliegt.

 

© Turksemedia.nl – Alle rechten voorbehouden | AA – ISTANBUL | Gepubliceerd: 16-09-2018

Sep 16, 2018
Loading posts...