<< Terug naar home | Binnenland

Posted by Turkse Media
Mar 21, 2015

SunExpress lanceert rechtstreekse vluchten naar Antalya, Kayseri en Konya

De Turkse luchtvaartmaatschappij SunExpress, een dochteronderneming van Turkish Airlines en Lufthansa, vliegt tussen april en oktober dit jaar rechtstreeks naar Antalya, Kayseri en Konya vanuit Amsterdam. De nieuwe bestemmingen zijn bekendgemaakt in een bijeenkomst met sales agents in Amsterdam.

“Er was veel vraag of we rechtstreeks konden vliegen naar deze bestemmingen,” meldt de Sales Manager van SunExpress Ali Çillioğlu. “Met de komst van onze nieuwe vliegtuigen en het overgaan naar een low-cost model is dit nu mogelijk gemaakt. Naast de toeristische markt willen wij ook een rol spelen in de etnische markt. Vorig jaar waren onze rechtstreekse vluchten naar Kayseri een succes. Dit jaar komen daar nog twee nieuwe bestemmingen bij: Antalya en Konya. We hebben op lange termijn vijftig vliegtuigen in bestelling. Dit jaar hebben we er vijf in ontvangst mogen nemen. Met de komst van nog meer toestellen streven we ernaar om naar meer bestemmingen te vliegen”, vertelt Çillioğlu

web555

In het nieuwe low-cost model kunnen passagiers zelf kiezen hoeveel bagage ze kunnen meenemen. Ook kan er keuze worden gemaakt tussen snacks of maaltijden aan boord.

web234

Namens SunExpress Nederland vertelt Mustafa Çamiri dat in het laatste jaar meer dan 90 procent van hun vliegtuigen op tijd zijn vertrokken. “Hiermee zitten we bij de top van Schiphol. Het aantal passagiers die vanaf Nederland met SunExpress zijn gevlogen is gestegen met 28 procent”, vertelt Çamiri.

web554

SunExpress vliegt naar 110 bestemmingen in 20 landen en heeft in 25 jaar meer dan 63 miljoen passagiers vervoerd. In 2014 boekte de maatschappij zijn grootste omzet.

web43

 

© Ak Ajans Nederland | Turksemedia.nl

Mar 21, 2015
Loading posts...