<< Terug naar home | Binnenland

Posted by Turkse Media
Dec 01, 2016

Tegenaanval DENK na halve berichtgeving NOS

DENK-Kamerlid Tunahan Kuzu heeft via Twitter laten weten waarom hij een persoonlijk verwijt heeft gericht tegen CDA-Kamerlid Amhaouch. De CDA fractie stemde dinsdag tegen de erkenning van Palestina als staat.

De NOS berichtte dat Kuzu Amhaouch heeft aangevallen op Twitter. Kuzu heeft het CDA-Kamerlid verweten dat mede door hem Palestina niet wordt erkend. In het NOS-artikel is veel ruimte voor de reactie van Amhaouch, die DENK ervan beschuldigt “halve waarheden te vertellen”.

Politieke beweging DENK heeft laten weten dat de NOS-berichtgeving niet compleet is en het verhaal beter moet worden weergegeven. De partij is met de missende informatie gekomen, die ook gericht is aan het adres van de NOS.

tegenaanval-denk-na-halve-berichtgeving-nos

“Tuurlijk vallen we Kamerlid Amhaouch aan. Mustapha Amhaouch, die toen nog geen CDA-Kamerlid was, bekritiseerde in 2012 nog de regering, omdat Frans Timmermans (PvdA) de status van Palestina niet wilde opschalen in de Verenigde Naties. Maar nu Amhaouch Kamerlid is voor het CDA komt zijn stemgedrag niet overeen met zijn woorden van voor het Kamerlidmaatschap. Zolang deze lokazen hypocrisie tentoon spreiden, zullen wij de hypocrisie blijven benoemen”, corrigeerde Kuzu.

tegenaanval-denk-na-halve-berichtgeving-nos-2

 

 

© Turksemedia.nl – Alle rechten voorbehouden | Gepubliceerd: 01-12-2016

Dec 01, 2016
blog comments powered by Disqus
Loading posts...