<< Terug naar home | Lifestyle

Posted by Turkse Media
Jul 25, 2018

Toeristen noemen Turkije een hemel op aarde

Buitenlandse toeristen blijven Turkije flink prijzen. De vakantiegangers zijn lovend over het Turkse landschap, zee en mensen.

Dat laten zij deze week in interviews weten.

Met name Didim en de pittoreske Egeïsche kust zijn enorm in trek. “De sfeer in de Egeïsche Zee is prachtig”, zegt de Britse toerist Liam Connor. “De mensen hier zijn geweldig. Het is hier heel plezierig. Turken zijn oprecht en vriendelijk.”

Zij doet een oproep aan mensen die nog niet weten waar ze op vakantie moeten. “Ze moeten de schoonheid van Turkije komen bekijken. De service in hotels is geweldig.”

“Aarzel niet om naar Turkije te komen voor een vakantie”, reageert Teodora Grozdanova, een toerist uit Bulgarije.

Zij prijst met name het weer en eten in Turkije en is eerder in Kuşadası en Bodrum geweest. “Ik hou veel van Turkije. Dit zijn perfecte plekken, bijna als een klein stukje hemel.”

De Amerikaanse toerist Trudie White zegt dat Turkije een perfecte natuur heeft. “Geweldige mensen hier. Turkije is een geweldig land. Dit is mijn eerste keer hier. Ik zal zeker nog een keer komen.”

Didim

Didim verwelkomt honderdduizenden binnen- en buitenlandse toeristen en staat bekend om de beroemde 1,6 kilometer lange strand en culturele attracties, waaronder de oude stad Miletus en de tempel van Apollo.

De Turkse badplaats is lokaal bekend als “Little England”. Veel Britten kochten daar een huis en verblijven permanent in de stad. Elke zomer bezoeken ongeveer een half miljoen mensen Didim.

Toeristen bij all-inclusive of boutique hotels genieten van een leuke vakantie dankzij de aard van de stad en de prachtige zee en de lokale gastvrijheid, blijkt uit woordenwisselingen met andere toeristen.

 

© Turksemedia.nl – Alle rechten voorbehouden | AA – AYDIN | Gepubliceerd: 25-07-2018

Jul 25, 2018
Loading posts...