<< Terug naar home | Highlights

Posted by Turkse Media
Jun 21, 2015

Traditionele Finans Network bijeenkomst in Amsterdam druk bezocht

De jaarlijkse Finans Network bijeenkomst is ook dit jaar in Amsterdam gehouden en druk bezocht door diverse zakenlieden en vertegenwoordigers van de Nederlands-Turkse ondernemersorganisatie HOTIAD.

Meer dan 80 mensen, bestaande uit zakenmensen die handelsrelaties hebben met Turkije en Nederlandse zakenmannen die interesse hebben in Turkije, hebben deelgenomen aan het evenement dat werd georganiseerd door Ilgun Şahin, president van Finans Network Amsterdam, en vice-president Mehmet Tikiz en dat gesponsord is door Wiersma Mensonides Law Firm en Amicorp Group.

web32rqwfdesacx

Vice-president van Finans Network Amsterdam, Mehmet Tikiz, hield de openingstoespraak en bedankte alle gasten voor hun deelname. Aram Vos gaf namens Wiersma Mensonides aan blij te zijn om een dergelijk evenement te sponsoren alsmede Tony Izelaar namens Amicorp Group.

web23rfqwecsadx

Na de toespraken kregen de deelnemers de gelegenheid om te netwerken en om van gedachten uit te wisselen over de actuele zaken.

De 2-uur durende vaarttocht door de wereldberoemde grachten van Amsterdam is als aangenaam en bijzonder ontvangen door de deelnemers.

 

© Turksemedia.nl

Jun 21, 2015
blog comments powered by Disqus
Loading posts...