<< Terug naar home | Lifestyle

Posted by Turkse Media
Nov 04, 2017

Turk krijgt gratis Porsche

De 30-jarige Engin Yiğenoğlu is ontzettend blij met zijn dure sportwagen, die hij ‘uit een ijsje’ heeft gekregen. Hij deed namelijk mee aan een loting van een bekend ijsmerk in Turkije.

De Turkse fietsenmaker uit Ordu heeft inmiddels zijn auto opgehaald en naar zijn district Ünye meegenomen. Daar kreeg Yiğenoğlu veel aandacht van de lokale bevolking. “Ik hoop dat iedereen zoiets kan meemaken.”

De jonge geluksvogel kreeg ook de traditionele vraag ‘of hij de auto zou verkopen’: “Eerst dacht ik van wel, maar na overleg met mijn familie niet.”

De rode Porsche van Yiğenoğlu kost 525.000 lira (116.000 euro) in Turkije. De hoge Turkse BPM en BTW van de auto worden ook door het ijsmerk vergoed.

Lotingen

In Turkije zijn dergelijke lotingen niet onbekend voor ijsliefhebbers. Zij zien vaker de meest dure sportwagens, van Lamborghini tot aan Aston Martin, weggegeven worden na het eten van een ijsje.

 

© Turksemedia.nl – Alle rechten voorbehouden | AA – ORDU | Gepubliceerd: 04-11-2017

Nov 04, 2017
 • Deli Balta

  Gefeliciteerd met je nieuwe porsche!…

 • Ozturk

  Mooie auto! Ik hoop dat hij hem kan houden, want de aanschaf is 1, maar onderhoud, verzekering, wegenbelasting en brandstofkosten is 2, en die laatsten zijn niet mals in Turkije.
  In Turkije wordt namelijk het eerlijke systeem van dat de rijksten de hoogste lasten dragen toegepast (kan de VVD in Nederland nog wat van leren).
  Normaliter kunnen alleen de allerrijksten een auto als deze aanschaffen en gaat men er vanuit dat men ook de hoge maandlasten van zo’n auto dan wel kan dragen.
  Ik hoop voor deze fietsenmaker dan ook dat hij veel fietsen zal verkopen en zijn auto kan houden.
  Allah daha fazlasını nasib etsin vatandaşımıza.

Loading posts...