<< Terug naar home | Lifestyle

Posted by Turkse Media
Aug 05, 2016

Turken zien opeens vliegtuig midden op de weg

Turkse automobilisten in Istanbul waren kort verbaasd en in paniek nadat ze opeens een vliegtuig zagen midden op de autoweg. Een takelwagen was bezig met het duwen van een Airbus A300, zonder dat omstanders wisten wat er gebeurde.

Dat gebeurde op een autoweg naast de luchthaven Atatürk van Istanbul. Het toestel, dat een vliegtuigrestaurant zal worden, was op weg naar het Istanbul Trade Center, nabij het vliegveld. De automobilisten, die zonder een waarschuwing de Airbus voor hun auto zagen, waren genoodzaakt te stoppen en stapten uit om verhaal te halen wat er gebeurde. Toen bleek dat het om een korte verhuizing ging en niet om een ongeluk, werden er foto’s gemaakt voor het vliegtuig. Enkele passagiers die hun vliegtuig moesten halen, hebben besloten lopend hun reis te vervolgen.

Turken zien opeens vliegtuig midden op de weg (2)

De gebroeders Cemil en Cesur Çıtak uit Çorum, die het vliegtuig van Flyair hebben gekocht, hebben hun excuses aangeboden aan de bevolking van Istanbul voor de verbazing en korte onderbreking van het verkeer.

De Airbus zorgde voor wat schade op het wegdek. Eerder waren enkele lantaarnpalen weggehaald voor de verhuizing van het vliegtuig over de snelweg.

 

© Turksemedia.nl – Alle rechten voorbehouden | AA – ISTANBUL

Aug 05, 2016
Loading posts...