<< Terug naar home | Vanuit Turkije

Posted by Turkse Media
Aug 26, 2017

Turkije: Duitse minister heeft gelogen, zieke heeft behandeling nodig

De Duitse minister van Buitenlandse Zaken, Sigmar Gabriel, heeft gelogen dat zijn vrouw bedreigd wordt door Turken en Erdoğan-fanaten. Dat liet de Turkse vicepremier Bekir Bozdağ zaterdag weten.

“Een minister van Buitenlandse Zaken hoort geen leugenaar te zijn”, reageerde Bozdağ nadat de Duitse politie bekend heeft gemaakt dat de vrouw van Gabriel niet door Turken, maar door een boze Duitser van zijn eigen partij is ‘benaderd’. De Duitser zou niet blij zijn met de partijpolitiek (SPD) van Gabriel.

“Respectloze en onbeleefde actie”, zei Bozdağ richting Duitsland. “Dit toont het niveau van Duitse politici aan. Gabriel heeft gelogen tegen de Duitse en Turkse gemeenschap.”

De Turkse vicepremier had een voorstel aan Gabriel. “Ik heb medelijden met Duitse politici. Ik kan niet veel zeggen over hun kwaliteit en [politiek] niveau. Wel kunnen we hun hierin helpen als ze langskomen.”

Ziek

Bozdağ had ook een oproep aan Duitse politici die zich al te graag negatief over de Turkse president Erdoğan en Turken uitspreken: “Stop alstublieft eens met dat zieke gedrag tegen Erdoğan. Meneer Gabriel mag eens langskomen voor een behandeling in een Turks ziekenhuis, dat beter is dan een Duitse. Turkse artsen hebben meer ervaring in de behandeling van zijn ziekte. Wij zijn bereid om hem te redden.”

“Werk eens hard voor je land en je volk. Vertel eens wat je gaat doen voor Duitsland en Duitsers. Jullie hebben daar [Erdoğanofobie] geen baat bij. Ze denken dat de toekomst van Duitsland ligt bij het beledigen van Turkije, Turken en Erdoğan, nu de verkiezingen naderen. Wij zien het Duitse volk als slim en verwachten dat ze ook zien dat deze Duitse politici spotten met hun. Ze zullen hieraan denken tijdens het stemmen”, aldus de Turkse vicepremier.

 

© Turksemedia.nl – Alle rechten voorbehouden | AA – ÇORUM | Gepubliceerd: 26-08-2017

Aug 26, 2017
 • Ben Steker

  Het is wel waar en wordt ook steeds duidelijker, Europa gaat zich steeds meer afzetten tegen de voortdurende beledigingen uit Ankara. Is wel goed zo, wat moet je met een land dat je continue schoffeert en wegzet als nazi en racist. Hoe kun je nou tegen een minister zeggen dat hij ziek is en zich kan laten behandelen in Turkije ? Andersom was Ankara te klein geweest. Europa voor Europa en Turkije mooi richting het vreedzame Midden Oosten. Prima !

 • Ozturk

  Heer Steker,

  Wie zich gedraagt als een nazi-nazaat, zal ook zo benoemd worden. Wat vind u daar vreemd aan. En Duitsers zíjn toch ook Nazi-nazaten? Of woonden er tussen 1930 en 1945 alleen maar Kenianen in Duitsland en waren de lokale Duitsers even massaal op vakantie naar Jupiter in die jaren? Nee toch? Het waren toch diezelfde Duitsers die 5 miljoen joden in lpg gasflessen veranderden? En 8% van de Nederlanders heulden lekker mee in hun bruine hemd. Gemiddeld had iedere Nederlandse familie meerdere NSB-ers binnen de gelederen. Ook uw familie, meneer Steker, of bent u nu ineens geen Nederlander meer in deze discussie?
  Of wilt u dit allemaal ontkennen?

  Minister Gabriel is trouwens volgens mij wel degelijk eenbeetje de weg kwijt en ziek in zijn hoofd. Hij vind het gek dat ankara hem bekritiseerd omdat hij terroristen actief onderdak biedt en zelfs uitnodigt in zijn land. Als hij vervolgens niet met terechte kritiek om kan gaan en bizarre maatregelen gaat nemen, waarmee hij met name het Duitse bedrijfsleven benadeeld door investeringen in Turkije zonder economische grond af te raden en daarmee duizenden Duitse arbeidsplaatsen op het spel zet… Ja, dan ben je behoorlijk van het padje.

  Hij krijgt niet eens andere Europese leiders mee, waardoor hij nu dubbel voor schut staat.
  Een behandeling in Turkije kan deze psychotische minister goed gebruiken.

 • Roel de Jel

  Beste Hr Ozturk, Dat u het niet eens bent met deze Duitse minister kan ik begrijpen, ik vind dit ook een raar verhaal. Maar om nu steeds het nazi verleden erbij te halen vind ik niet bij u passen en dat is ook iets dat is uit het verleden, was een andere tijd waren ook andere mensen, wij halen de wreedheden van de Ottomanen en het uit moorden van een hele bevolkingsgroep toch ook niet bij de discussie. Dat is allemaal verleden tijd en hopelijk hebben we daar iets van geleerd met z,n allen.!! PS Ik zou u eens aanraden kijken naar de nabije duitse geschiedenis van vlak na de Weimar republiek, dan kan je aflezen hoe zo’n verwerpelijk nazi regiem kon ontstaan. het scheelde maar een haartje op Turkije was tegen wil en dank in de tweede wereld oorlog mee gezogen. Dat soort regiems willen we zeker niet meer

 • Ozturk Aslam

  Beste Roel, ik ben het helemaal met u eens. Verdraagzaamheid en vredelievendheid hebben heel veel mensen nog helaas niet geleerd.

Loading posts...