<< Terug naar home | Highlights

Posted by Turkse Media
Sep 03, 2018

Turkije gaat spierballen tonen tijdens grootste techfestival op ’s werelds grootste luchthaven

Turkije maakt zich op voor het grootste luchtvaart-, ruimtevaart- en technologiefestival van het land. Dat vindt tussen 20 en 23 september plaats op de nieuwe luchthaven van Istanbul, de grootste ter wereld die vanaf nul is gebouwd.

Het festival genaamd Teknofest Istanbul wordt georganiseerd door de Turkey Technology Team Foundation (T3) en de gemeente Istanbul. Doel: promotie en tentoonstelling van de snelle technologische vooruitgang van Turkije.

De beurs zal onder meer luchtshows, luchtvaartdemonstraties, technologische competities, seminars over geavanceerde technologie en een top over internationaal ondernemerschap omvatten.

Ook zullen in 12 verschillende categorieën competities worden gehouden door toonaangevende Turkse defensie- en technologiebedrijven, zoals Aselsan, Baykar, IGA, Isbak, Roketsan, TAI, Turkish Airlines, TUBITAK en TURKSAT.

Ook vinden tijdens het festival nevenevenementen plaats zoals de HackIstanbul 2018 CTF (Capture the Flag) en het World Drone Cup-toernooi.

Het evenement wordt door meer dan twintig partners, waaronder overheidsinstanties, privébedrijven, academische instituten en Turkse nieuwsdiensten, ondersteund.

 

© Turksemedia.nl – Alle rechten voorbehouden | AA – ISTANBUL | Gepubliceerd: 03-09-2018

Sep 03, 2018
Loading posts...