<< Terug naar home | Binnenland

Posted by Turkse Media
Jan 15, 2020

Turkije grootste deelnemer Vakantiebeurs in Utrecht

Het geliefde vakantieland Turkije is tussen alle landen ook dit jaar de grootste deelnemer van de Vakantiebeurs in Utrecht. Ruim 20 Turkse stands beslaan zo’n 628 vierkante beursmeters.

De vakdag is woensdag naast honderden vakmensen ook op hoog niveau bezocht door de Turkse minister van Toerisme Mehmet Nuri Ersoy, de Turkse ambassadeur in Den Haag Şaban Dişli, de drie Turkse consul-generaals in Amsterdam, Rotterdam en Deventer en vele andere officials.

“Er is sprake van een significante stijging in het aantal vakantiegangers uit Nederland naar Turkije”, liet de Turkse minister weten. “Turkije verwacht in 2020 ruim 58 miljoen toeristen. Gezien het aantal vroegboekingen ziet het er naar uit dat we dat doel gaan halen.”

In 2019 trok Turkije 12 procent meer Nederlandse toeristen. “Verwacht wordt dat er in 2020 ook een stijging zal zijn van 10 procent”, aldus Ersoy, die na zijn toespraak een voor een de Turkse stands langsging.

De twee Turkse reuzen Turkish Airlines en Corendon zijn ook dit jaar glorieus aanwezig op de beurs. Zij trokken woensdag zoals verwacht een groot aantal vakmensen en liefhebbers.

 

© Turksemedia.nl – Alle rechten voorbehouden | AA – TMC – UTRECHT | Gepubliceerd: 15-01-2020

Jan 15, 2020
Loading posts...