<< Terug naar home | Highlights

Posted by Turkse Media
Nov 28, 2018

Turkije laat spierballen zien in Karachi, landen onder de indruk

De grote vooruitgang van de Turkse defensie-industrie heeft ervoor gezorgd dat landen bij hun defensiebenodigdheden steeds meer aan Turkije denken. Een land die in korte tijd meerdere, waaronder grootschalige, bestellingen heeft geplaatst bij Turkije is Pakistan. De orders lopen uiteen van helikopters tot marineschepen van Turkse makelij en modernisering van duikboten.

Dat Pakistanen, maar ook Afrikaanse landen, onder de indruk zijn van de nieuwste Turkse defensieproducten, werd dinsdag nogmaals bevestigd tijdens de tiende defensiebeurs IDEAS in Karachi. Die militaire tentoonstelling werd deze week door officials uit veel landen bezocht. De Turkse defensie-industrie was grootschalig aanwezig, met maar liefst 25 bedrijven, en kreeg veel aandacht.

Naast helikopters en marineschepen, liet Turkije ook zijn eigen militaire drones, wapensystemen, simulatoren en pantservoertuigen zien. De Pakistaanse president Arif Alvi ging persoonlijk een voor een langs de Turkse defensiestands op de beursvloer en werd bijgepraat over de nieuwste producten van Turkije.

 

 

© Turksemedia.nl – Alle rechten voorbehouden | AA – KARACHI | Gepubliceerd: 28-11-2018

Nov 28, 2018
Loading posts...