<< Terug naar home | Vanuit Turkije

Posted by Turkse Media
Mar 06, 2019

Turkije neemt leugens Duitse media niet serieus

Het Turkse Ministerie van Buitenlandse Zaken heeft geen meldingen ontvangen over mogelijke mishandelingen van Duitsers die naar Turkije reizen, zoals beweerd door enkele Duitse nieuwszenders. Dinsdag is verklaard dat die aantijgingen “niet de waarheid weerspiegelen”.

“In sommige Duitse media zijn ongegronde berichten over mogelijke mishandelingen van Duitsers die naar Turkije reizen”, legde buitenwoordvoerder Hami Aksoy het voorval in een verklaring uit. “Het is overbodig om te zeggen dat dit nieuws niet op de waarheid berust.”

“Het is duidelijk dat de verklaringen van onze minister van Binnenlandse Zaken met betrekking tot de strijd tegen het terrorisme [en terreursymphatisanten aan de grens worden gearresteerd] opzettelijk uit de context zijn gehaald en zijn verdraaid.”

Aksoy zei dat Turkije toeristen uit Duitsland en alle andere landen met traditionele Turkse gastvrijheid zal blijven verwelkomen. Vorig jaar bezochten zo’n 40 miljoen buitenlandse toeristen, waaronder veel Duitsers (4,5 miljoen), Turkije.

 

© Turksemedia.nl – Alle rechten voorbehouden | AA – ANKARA | Gepubliceerd: 06-03-2019

Mar 06, 2019
Loading posts...