<< Terug naar home | Lifestyle

Posted by Turkse Media
Dec 21, 2016

Turkije probeert zwaargewonde Syrische kinderen te redden

Naast evacuatie en opvang zorgt Turkije ook voor de behandeling van gewonde Syriërs, die verdreven zijn uit Aleppo. De hoofdstad Ankara heeft binnen enkele dagen tien Syrische kinderen ontvangen, allen met zware brandwonden.

“Vier zijn er erg slecht aan toe en zitten aan ademhalingsapparatuur”, laat de gespecialiseerde dokter Emrah Şenel van een kinderziekenhuis in Altindag-Ankara weten. “We hebben tien kinderen met zware brandwonden binnengekregen. Vijf daarvan zijn gewond geraakt tijdens de evacuatie van Aleppo. We proberen ze te redden.”

turkije-probeert-zwaargewonde-syrische-kinderen-te-redden-2

Het kinderziekenhuis in Ankara heeft als enige in Turkije een speciale afdeling voor brandwonden bij kinderen. Ziekenhuizen in de Turkse steden Gaziantep en Kilis sturen de Syriërs die meer hulp nodig hebben, naar Ankara.

turkije-probeert-zwaargewonde-syrische-kinderen-te-redden-4 turkije-probeert-zwaargewonde-syrische-kinderen-te-redden-5 turkije-probeert-zwaargewonde-syrische-kinderen-te-redden-3 turkije-probeert-zwaargewonde-syrische-kinderen-te-redden-6

 

© Turksemedia.nl – Alle rechten voorbehouden | AA – ANKARA | Gepubliceerd: 21-12-2016

Dec 21, 2016
blog comments powered by Disqus
Loading posts...