<< Terug naar home | Binnenland

Posted by Ak Ajans Nederland
Dec 23, 2016

Turkije zeer bezorgd om situatie in Nederland

De politieke druk op Turkse Nederlanders wordt door Turkije met grote bezorgdheid gevolgd.

Dat meldt het Turkse parlementslid Mustafa Yeneroğlu, tevens voorzitter van de parlementaire onderzoekscommissie mensenrechten.

“We zijn zeer bezorgd vanwege de politieke druk op Turken in het land nu de verkiezingen van maart 2017 naderen”, laat Yeneroğlu weten. “Het is onbegrijpelijk en onverklaarbaar hoe Turken in Nederland doelwit zijn geworden van Nederlandse politiek, vooral na de mislukte couppoging op 15 juli.”

De Turkse commissievoorzitter mensenrechten is ook niet vergeten hoe Nederlandse politici zich hebben gedragen na de mislukte couppoging. “In plaats van het tonen van medeleven voor deze verschrikkelijke gebeurtenis in Turkije, hebben politici van Nederland, dat bekend zou moeten staan om zijn multicultureel model, gekozen om druk uit te oefenen op de Turken in het land.”

Daarnaast zijn Turks-Nederlandse organisaties niet serieus genomen in het Nederlandse parlement. “Helaas wordt het gevoel van maatschappelijke betrokkenheid van mensen met een Turkse oorsprong ondermijnd.”

Nederlandse politici

Yeneroğlu meldt dat sommige politici in Nederland ver zijn van de realiteit. Dat is bekend geworden na discussies over Diyanet in Nederland. “We zien hoe men discussies voert over de rug van Diyanet, ondanks wederzijds bepaalde zaken en overeenkomsten. De politici zijn niet reëel bezig. Het is bekend hoe Diyanet in Nederland bijdraagt aan de samenleving. Het is in het belang van Nederland om constructief dialoog te voeren met Diyanet, in plaats van uitsluiting.”

PVV

De ‘zogenaamde vrijheidspartij’ PVV is een gevaar voor de overige Nederlandse politieke partijen en is gif voor de Nederlandse samenleving, zegt Yeneroğlu. “Het PVV-partijprogramma bestaat uit cultureel racisme. Alle Nederlandse politieke partijen zijn daardoor geconfronteerd met de dreiging van rechts populisme.”

Betrekkingen

In plaats van het versterken van vrijheden en het tegengaan van onderdrukkende politiek, wordt met populistische debatten in Nederland draagvlak gecreëerd voor extreemrechts. “Ondanks dat denk ik dat Diyanet en Turks-Nederlandse organisaties zich zullen blijven inzetten voor de samenleving. Want zij dragen ook bij aan de betrekkingen tussen Turkije en Nederland”, aldus Yeneroğlu.

 

© Turksemedia.nl – Alle rechten voorbehouden | Gepubliceerd: 23-12-2016

Dec 23, 2016
 • Meltem Karakus

  Beste mensen, ik weet niet precies in detail wat er gaande is in de Nederlandse politiek, aangezien ik er ook niet meer woon, maar rechts populisme zien we vaker nu in meerdere landen voorkomen (Amerika als grootste voorbeeld). We weten waar het heen gaat (vreemdelingenhaat) maar zijn geloof ik nog niet zo bewust van het feit dat dit iets globaals is, ook in andere landen worden er langzamerhand pioniers in een hogere positie geplaatst terwijl andere wereldleiders (zoals Merkel) die gelijkwaardiger en beter in de omgang zijn met het Oosten langzamerhand in de achtergrond worden gezet. Dit is in feite naast een voorspelling meer een plan van wederom de invloedrijkste familie de Rothschilds, dus verwijs ik graag dit wereldplan van de zionisten eens te lezen. Niet vergeten: geld is macht.

 • Paul

  Je past goed bij het fascistische regime van Erdobiel met het trekken van de eeuwige jodenkaart. Dat misten we nog….

 • Ammon Teremun

  Sylvana Simons is in ieder geval op tijd tot inkeer gekomen en heeft de partij denk verlaten. Ze had ook wel door dat dit niet een al te frisse partij is.
  Het werd haar al snel duidelijk dat die partij bezig was met media aandacht en niet met haar welzijn.
  Kuzu heeft haar al een hele tijd links laten liggen en geen contact met haar gezocht.

 • Ayhan

  Dat jij niet inziet wat er allemaal te gaan de is in de wereld dat is jou probleem paul dus pak een pilsje of een pilletje ga languit

 • SINGAPORE

  Zij moeten hun ZION Meesters dienen.
  Meltem ji begrijpt het helemaal.Zo is het,
  het draait om Geld en Macht voor de ZIONS.

  Paul:Slaap ji maar verder ,Wij blijven wel wakker.

  De ‘zogenaamde vrijheidspartij’ PVV is een gevaar voor de overige Nederlandse politieke partijen en is gif voor de Nederlandse samenleving.
  Het PVV-partijprogramma bestaat uit cultureel racisme.

  EN MET WAT KOMT AMMON SISSI de HATER AAN:

  Ammon Sissi:Sylvana Simons is in ieder geval op tijd tot inkeer gekomen en heeft de partij denk verlaten. Ze had ook wel door dat dit niet een al te frisse partij is………….?

  en dit voor een egyptenaar die hier van zijn studie in NL geniet.
  jou HAAT komt weer naar boven.

  egypte : COUP GESLAAGD georganiseerd door deze ZIONS.{appeltje,ei )
  DICTATOR SISSI .dit noem ji DEMOCRATIE

  TURKIJE is gelukkig egypte niet.

  STEM op DENK ,de andere partijen zijn in dienst van hun ZION MEESTERS.

 • Smoky Bob

  DENK is de mond van ErdoHilter, Nederland heeft genoeg van de terreur van de minderheid. Vandaar de groei van PVV. De terreur van Moslim fundamentalisme is het grootste gevaar voor de Westerse seculiere maatschappij. Zionisme is volstrekt ongevaarlijk voor het Westen, want ze zijn alleen geïnteresseerd om dat heel kleine stukje land genaamd Israël te houden waar de Islam Nazis proberen ze uit te roeien. Islam en Democratie gaat niet samen want het is een geloof gebaseerd op een heerser die geestelijk en wereldlijk heerser is.

 • Smoky Bob

  Het gebruikelijke Islamitische jankverhaal. De zionisten regeren de wereld. Moslims zijn dom gehouden doordat ze een achterlijk geloof aanhangen dat nog verkeerd in de 7e eeuw. Wordt wakker en werk aan je toekomst, dna hoef je ook niet continu jaloers te zijn op Joden die wel succesvol zijn omdat ze keihard werken

 • Ayhan

  Oh ik dacht al wat lult hij nou weer het is weekend natuurlijk je heb je dagelijkse pilletjes weer extra gehad daarom begin je natuurlijk weer de onzin uitkramen zorg wel dat je je tel bij je in de buurt heb kan je voor hulp roepen

  Met je jaloers op joden ga heen idioot dat je bent wat denk je wel pfff

 • Ayhan

  Dat kleine land waar je over hebt randdebiel dat hebben die joden gestolen van de palestijnen
  ze moeten oprotten van daar het moet ophouden dat landje pik en zoveel onschuldige mensen vermoorden ze daar

  over je geblondeerde inteelt indonees let jij maar op hoe hij Nederland de afgrond in helpt

  PS niet teveel van de verboden spul roken het heeft teveel je hersenen aangetast
  want enige war je doet is onzin uitkramen

 • Deli Balta

  Nederland is een ziek land geworden door wildHitler.

 • Ayhan

  Hey sobiesiki is dit is je nieuwe alias
  hoe kan het ook anders

 • Ayhan

  Je ouwe moer is een Hitler idioot

 • Meltem Karakus

  Wat De Rothschilds en Rockefellers allemaal wel niet hebben gedaan, lieve schat het staat niet in de geschiedenisboeken die jij en ik hebben gelezen, ook daar heb je dan invloed op als je de helft van de banken in de wereld regeert en een vermogen om globale controle uit te voeren. Verdiep je eens een keer in deze familie dat is wat ik iedereen aanraad. Het zionisme met deze familie vind al plaats vanaf 1800 en alle oorlogen die jij kent zijn door ze uit bedacht om A, de leiders uit de weg te ruimen om te doen en laten wat ze willen, 2WO om te doen lijken dat Joden de dupe zijn, en hen die het niet willen ondertussen forceren naar het lege Israel te gaan (15% van de dodenaantal was echt Jood trouwens ;), waarvan alleen de uitschot en zigeuners) B het Midden-Oosten met het islam voorop als zwarte schaap te creëren en van buiten en binnen onrust te zaaien om olie en grondstoffen in handen te kunnen krijgen, die in de toekomst als enige bron een grote rol gaat spelen in inkomen en bestaan (etc). Dus het ligt allemaal veel dieper en ik kan jou daar ook niet voor beschuldigen want we worden gewoon allemaal voor de gek gehouden. Kijk er zijn in iedere groep extremisten maar dat wil niet zeggen dat je blind moet zijn voor de onschuldigen. Zijn Nederlanders als wij geen researchers? Zoek er dan op uit misschien denk je anders en maak je plaats voor je vooroordelen. En als je een keer je hersenen laat werken zie je wie er echt strijd, Israeliërs die tot hun neus zijn gefinancierd en bewapend en hun land enkel genadeloos uitbreiden ten koste van Palestina die machteloos toekijkt, Je hebt het over een minderheid. Juist de minderheid is de dupe stop met slapen

 • Meltem Karakus

  Niet waard om ook maar op te reageren met argumenten, ik praat liever tegen een muur grotere kans dat hij wat oppakt. Besef je eerst maar eens wat echt gaande is, hoe onmogelijk voor je dan ook. Schaam..

 • LHB Lodder

  Gelukkig hebben we het democratische Turkije nog. Daar kun je altijd nog naartoe vluchten

 • LHB Lodder

  Ik ben echt onder de indruk van je vocabulaire meneer Ayhan. Daarmee plaats je jouw reacties in een goed perspectief.

 • Ayhan

  ik dank u hiervoor
  helaas moet ik wel op dit soort figuren zo regelen Heer Lodder
  ik merk dat u hier nieuw bent maar mocht u hier op blijven zult u ook wel begrijpen waarom ik zo reageer

  hierbij wil ik u ook bedanken voor u reactie

  ik wens u een fijne dag nog

 • Ayhan

  Wie moet waar heen vluchten lodder
  verklaar je eens wat je daar mee bedoelt

  ik woon al 45 jaar hier wou je mij wegsturen lodder ?

 • kabo

  Al die zogenaamde Nederlandse van Turks afkomst vergeten een ding ze mogen alles doen hier in onze prachtige kleine land .Ze krijgen zelfs de mogelijkheid om van een kerk een moskee te maken. Ze hebben twee paspoorten waar ligt hun loyaliteit ze mogen zelfs deelneem of zitting hebben in de tweede kamer. In zou graag willen weeten als minderheden in Turkije dezelfde vrijheid hebben als Nederlandse Turkse kap met al dat geklaag over hoe moeilijk jullie het hier hebben en begin mee te doen met onze manier van leven beval je het niet ga terug naar de zogenaamde paradijs van jullie waar een nepe vrijheid en democratie bestaat

 • Ayhan

  Beste Kabouter ,
  Blijkbaar weet je dat niet jazeker hebben ze zelfde rechten als hier meer zelfs ook in Turkije zitten ze in het parlement
  Nu terug te komen over ( hoe moeilijk we hier hebben ) verklaar je eens nader
  Niemand heeft problemen met het leven die hij of zij hier belijd maar verwacht wel dat een ander ook het zelfde doet
  Ik zelf heb dat nooit ondervonden ik woon al hier langer als 45 jaar en niemand heeft mij aangesproken op de manier hoe ik mijn leven leef kan ook niet want dat pik ik ook niet (als je begrijpt wat ik bedoel beste Kabouter)
  Ik garandeer je ook dat niemand hier de ballen heeft om mij weg te sturen

 • Helena

  Beste meneer ayhan, als u al 45 jaar verblijft in dit land zou u beter moeten weten hoe U uw taalgebruik naar andere toe moet voeren, u bent zeer onrespectvol naar andere toe. U lokt agressie uit, U kunt geen kritiek velen net als uw landgenoten, die kunnen totaal niet met kritiek omgaan, ze hebben altijd en altijd gelijk. Het zou fijn zijn als jullienook eens de hand in eigen boezem zouden steken, zou de wereld er misschien een beetje beter uitzien i.p.v. Altijd maar in de slachtoffer rol te kruipen terwijl door jullie volk veel ellende wordt veroorzaakt.

 • Ayhan

  Ach Mevrouw Helena

  Allereerst over mijn taalgebruik misschien ben ik het ook wel zat om elke keer achter de pc (anoniem) om voor rotte vis uitgemaakt te worden zoals u boven ook leest nooit in gezicht en ze zijn ach toch zulke helden
  Misschien moet u ook eens zelf in de spiegel kijken het ligt allemaal bij de ander toch ?
  Ik neem aan dat u de gezegde wel kent met u opmerking ”u lokt agressie uit” wat je zaait zal je oogsten
  Ik merk dat u nieuw bent op dit Forum ik raad u aan om eerst de reacties
  leest wat er allemaal geschreven wordt en kom dan weer met u reactie
  Dan heb je hier nog een paar idioten die hele nare opmerkingen maken
  met je je moet je aanpassen moet niet gekker worden
  Weet u nog ( weet alleen niet hou oud u bent maar ik neem aan dat u oud genoeg bent om het te weten)
  Wat die moffen zeiden na die slachtingen van joden “” wir haben est nicht gewusst “”
  Ik kan u garanderen dat we dat ons niet laten doen
  Helemaal wat er allemaal de laatste tijd gebeuren ik hou me hart vast
  ik heb hier mijn bedrijven (was getrouwd met een Hollandse vrouw waar ik kinderen mee heb ) gaat u die ook wegsturen en mijn bezittingen confisqueren ?
  Dus ook tegen u zeg ik behandel een ander zoals je zelf behandelt wil worden
  Simpel toch ?
  u moet zich schamen wat voor ellende veroorzaken we kijk de manier al hoe u benaderd voorspelt niets veel goed
  Alles draait om respect Mevrouw Helena
  Je moet niet teveel achter die geblondeerde inteelt indonees kruipen juist hij gaat Nederland de afgrond in helpen

 • ton

  gewoon weggaan !! doeiiiiiiii

 • Deli Balta

  Waarom ga jij niet naar nazi duitsland, opzouten!!!!!!!!

 • Puck van Beusekom

  Meer zeg ik niet 🙁 .

 • delarosa

  Ik dacht dat vreemdelingenhaat een turks ding was….tenminste erdogan heeft ruzie met iedereen behalven zn achterban ….Turken zijn turken en willen niets met Nederland te maken hebben. De haat is andersom ..vanuit de islam naar de Nederlander. Nederland heeft opengestaan voor vreemdelingen en er miljarden en miljarden euro´s in geinvesteerd. Probeer het maar te ontkennen. Ik heb heel mijn leven tussen turken gewoond en weet wel beter. De haat zal alleen maar verergeren…deels door geopolitiek en deels door dat Nederland meer zal ontwaken tav islam en Turken. Het komt niet goed en het is nooit goed geweest. Helaas maar Nederland heeft zn best gedaan. Ontken t maar s en je weet dat je liegt

 • delarosa

  die blonde god gaat jou straks terugsturen naar turkenland en mag je je geliefde familie gaan uitzwaaien. Diyanet wordt verboden en de helft van die haatmoskeeen gaat dicht. Ga maar s normaal meedoen met de maatschappij dan je bezig houden met flut theorieen.

 • Ayhan

  Waar heb jij allemaal over flapie
  heb je weer teveel gebruikt ?
  laat mij eens raden je zit toch niet aan de lsd dat je weer hallucineert ? of zit je weer aan je mama’s pilletjes
  Heb je het over die geblondeerde inteelt indo denk jij nou echt dat hij dat voor elkaar krijgt ik dacht het eventjes niet Keep on Dreaming fool

 • Ayhan

  Je lijkt net een afgelebberde temijer die voor een tientje alles doet
  is dit weer je zoveelste alias

 • delarosa

  wildhitler heeft geconstateerd dat nederland ziek is geworden door een bepaald geloof….na 15 maart gaan we kijken of we t weer gezond kunnen maken.

 • delarosa

  wat ga je doen dan? Als wilders mij de opdracht geeft dan ben je morgen weg. Geloof dat nou maar….ik heb de ballen zo groot als een varken

 • delarosa

  Nederland is de afgrond ingeholpen door mensen die geen fatsoen kunnen opbrengen. Er is geen land op de wereld die meer heeft gedaan om mensen te integreren. Miljarden en miljarden en miljarden guldens zijn er tegen aan gesmeten. We krijgen alleen maar gescheld en gezeik …ik ken turken heel goed en ze zijn helemaal niet geinterreseerd in nederland maar alleen maar in turkije. Er is heel veel misbruik gemaakt vd goedheid v nederlanders. Dat gaat zich keihard keren tegen de islam …Het is terecht dat u zich zorgen gaat maken want na 15 maart is de grens bereikt en zullen er andere oplossingen moeten komen.

 • Ayhan

  HAHAHAHAHA ik mag jou wel
  Dan zal ik er zijn om jou ballen hoe groot ze ook zijn ze afsnijden

 • Ayhan

  Gedeeltelijk ben ik met je eens kereltje er wonen 300 duizend Turken in Nederland ik geloof ook wel langer als jij in Nederland leven aangezien je niet zo oud bent

  Weet je wanneer dit ellende allemaal begonnen is sinds al die Balkan mensen vrij hierheen kwamen
  Men had al een stok om mee te slaan het zijn allemaal Turken
  dat is ook een lul verhaal die horen we hier ook vaak ‘ ik ken veel Turken die zijn niet geïntereseerd in Nederland ‘ hou toch eens op man waarom zouden ze niet van Nederland houden hun hebben en houden zijn hier NEE FIGUREN ALS JIJ HEBBEN AL EEN VOOROORDEEL en die geblondeerde inteelt indo is een project man helaas zie jij het ook niet in
  Heb jij je wel eens afgevraagd waarom Fortuin vermoord is ?
  Het is niet zo dat een sukkel van Volkert van de graaf spontaan uit zich zelf die man maar vermoord omdat hij niet eens was met wat hij zei
  Weet jij wel wat Fortuin allemaal zei en waar hij voor stond ?
  Hij schopte tegen de gevestigde en verrotte systeem aan die maar niet hun best deden zei ook duidelijk ik word de eerste homo premier die de systeem laat werken
  Die geblondeerde inteelt indo zat toen bij VVD in die tijd zal je natuurlijk ook niet weten zat hij wekelijks bij de Israëlische consulaat vanaf die tijd is hij weggegaan en alleen met aanval op de islam begon hij zijn campagnes te doen in overleg met de joden en sinds die tijd werd hij financieel gesteund zowel uit Israël als Amerika
  En nu moet je de grote plaatje bekijken kereltje het is gewoon de bedoeling om de Europa uiteen te drijven zowel Amerika als Rusland willen europa niet omdat het te groot is en gevaar is voor in de toekomst
  De politiek is klaar toch je moet de gros van de mensen bang maken om je bedoeling te verdoezelen
  Wat jarenlang al Amerika in Midden-Oosten aan het doen is zelfde manier eerst een vijand creëren daesh al quaida boko haram en allemaal zogenaamd islam vroeger had je de koude oorlog tegen communisme i.p.v. heb ben ze als vijand de islam gekozen en na dat beginnen ze met nieuwe vijand en dat zal china worden

  Maar dit soort dingen gaan boven jou verstand he met je ” flut theorieën ”
  Ik loop wat langer rond in dit wereld kereltje

 • Ayhan

  zo dat is nogal wat wat je daar zegt zal ik maar weer terug gaan naar de bijnaam wat ik toen voor je had portieknicht
  Dus de burger oorlog is in zicht zeg jij

 • delarosa

  De EU heeft grootste BNP en nog veel meer dan America. Het klopt allemaal wat je zegt maar de islam splijt het hele continent in tweeen. Dit moet veranderen en dan is Europa onoverwinnelijk. Er moet verlichting komen want moslims begrijpen na al die jaren nog steeds niet wat de waarde vh vrije woord is.

 • Ayhan

  kijk sobiesiki als je nou niet met een pincet eruit trekt die Balkan landen zijn geen moslims weet je dat niet die in nl zitten die voor rotzooi trappen maar wat je nog niet inziet is het gaat niet om de moslims dat is wat jij niet begrijpt kijk vroeger was de vijand van de westen communisme dat weet je nog wel maar dat is voorbij ipv koude oorlog heb je nu een nieuwe vijand gecreëerd ( eerst met el quaida die tijd was vrijbrief voor Amerikanen om hun economie omhoog te krikken daarna hebben ze DAESH gecreëerd die ook tegelijk aanslagen ging plegen in Frankrijk België Duitsland Engeland Spanje met het doel om eu uitelkaar te drijven ) zowel voor Midden-Oosten voor het stelen van olie wie dat beheert beheert de wereld zoals je weet draait alles om olie
  Maar wees gerust er zal nooit een aanslag in nl gebeuren want nl is de braafste van de klas en is erg klein hoofd zakelijke doel witten zijn Frankrijk en Duitsland die zijn de drijfkrachten van eu dus die moeten even goed aangepakt worden zoals je ziet wat er allemaal gebeurt de laatste tijd
  Nogmaals het heeft niets met moslims te maken dat is een stok om mee te slaan maar dat weten de inlichtingendiensten wel allemaal hoe de vork in de steel zit
  en mensen als jij die alleen maar worden beïnvloed komt ook goed voor figuren als jij beter uit ivm je haat naar moslims toe

Loading posts...