<< Terug naar home | Sport

Posted by Turkse Media
Dec 10, 2015

Turkish Airlines als eerste ter wereld partner UEFA EURO2016

Turkish Airlines is de eerste officiële luchtvaartmaatschappij ter wereld van een Europees kampioenschap voetbal geworden.

Dat is donderdag in Parijs bekendgemaakt, waar de handtekeningen zijn gezet.

Het is de eerste keer ooit in 55 jaar dat een luchtvaartmaatschappij een partner is geworden van UEFA bij een Europees kampioenschap, dat in 2016 in Frankrijk zal plaatsvinden.

In een verklaring staat dat Turkish Airlines, die naar de meeste bestemmingen ter wereld vliegt, al naar 22 van de 24 landen vliegt die deelnemen aan het toernooi. “In Frankrijk vliegt de luchtvaartmaatschappij naar zes bestemmingen. Hierdoor is het toernooi voor iedereen gemakkelijk bereikbaar”, staat in de verklaring.

webr32qfedcasxz

Directeur marketing van UEFA Guy-Laurent Epstein meldt trots te zijn “dat de grootste voetbalorganisatie van Europa samen gaat werken met de beste luchtvaartmaatschappij van Europa.”

“Wij geloven erin dat mede door de speciale aanbiedingen en innovatieve acties van Turkish Airlines mensen uit alle delen van de wereld naar Frankrijk zullen komen en een geheel andere toernooi zullen ervaren”, aldus Epstein.

web3refdsvxc

 

© Turksemedia.nl – Alle rechten voorbehouden | AA – PARIJS

Dec 10, 2015
Loading posts...