<< Terug naar home | Economie

Posted by Turkse Media
Jun 06, 2021

Turkish Airlines blijft koning van Europees luchtruim

De nationale luchtvaartmaatschappij van Turkije kondigde zaterdag een dagelijks vluchtrecord in 15 maanden aan in Europa, wat wijst op een sterk herstel van het pre-pandemische tijdperk.

Ondanks de aanzienlijke impact van coronagerelateerde zorgen op de luchtvaartsector, voerde Turkish Airlines volgens een persbericht alleen al op 4 juni 863 vluchten uit.

Het succesvolle optreden van Turkish Airlines geeft aan dat het bovenaan de lijst zal staan ​​van bedrijven die deze pandemie snel en sterk achter zich zullen laten, is verklaard.

De voorzitter van de raad van bestuur van Turkish Airlines, Ilker Ayci, verklaarde dat het bedrijf, dat tijdens de pandemie nieuwe vluchten aan zijn netwerk en nieuwe generatie vliegtuigen aan zijn vloot heeft toegevoegd, nu meer zal vliegen dan ooit tevoren.

“Hoewel onze dromen tijdens het dragen van onze vlag een beetje turbulentie tegenkwamen als gevolg van de coronapandemie, laten de resultaten zien dat Turkish Airlines een sterke terugkeer maakt naar de goede dagen van weleer.”

Turkish Airlines vliegt naar de meeste bestemmingen ter wereld en heeft een grote en moderne vloot van 367 vliegtuigen. De vlaggendrager van Turkije vliegt naar 323 wereldwijde bestemmingen: 273 internationaal en 50 binnenlands.

Naar Schiphol vliegen de Turken met de modernste toestellen die de vliegwereld te bieden heeft: de Airbus A350 en Boeing 787 Dreamliner.

 

© Turksemedia.nl – Alle rechten voorbehouden | AA | Gepubliceerd: 06-06-2021

Jun 06, 2021
Loading posts...