<< Terug naar home | Vanuit Turkije

Posted by Turkse Media
Oct 19, 2017

Turkish Airlines gaat Marokkanen in dienst nemen

De directeur van Turkish Airlines in Marokko heeft laten weten dat zijn maatschappij 106 Marokkaanse stewardessen in dienst zal nemen. De sollicitatieprocedure is na veel aanvragen inmiddels gesloten. Daarnaast zijn Marokkaanse passagiers erg tevreden over Turkish Airlines.

“Besloten is om met 106 Marokkaanse stewardessen te werken. Sinds 2016 heeft Turkish Airlines 30 Marokkaanse medewerkers in dienst en is hier erg tevreden over”, laat regionale directeur Sertan Yüce weten.

Het Marokkaanse cabinepersoneel, dat Turks, Engels, Frans en Spaans spreekt, zal tussen Marokko en Turkije vliegen, maar gaat ook mee met internationale vluchten. “Om onze Marokkaanse klanten nog beter van dienst te zijn, zetten we ook grote Boeing 777’s in [voor de relatief korte vlucht].”

De nationale luchtvaartmaatschappij van Turkije draagt ook bij aan het toerisme in Marokko. “We vervoeren passagiers van met name uit China, Japan, Zuid-Korea en landen in het Midden-Oosten [via Istanbul] naar Casablanca”, vertelt Yüce.

Marokkaanse passagiers zijn erg tevreden over Turkish Airlines, benadrukt Yüce. “Vandaar dat ze zelfs voor Europese vluchten voor Turkish Airlines kiezen, ondanks dat ze via Turkije moeten vliegen [overstap].”

Turkish Airlines vliegt sinds 2005 naar Casablanca vanuit Istanbul.

Bij de Turkse luchtvaartmaatschappij werken ongeveer 24.000 mensen.

 

© Turksemedia.nl – Alle rechten voorbehouden | AA – CASABLANCA | Gepubliceerd: 19-10-2017

Oct 19, 2017
blog comments powered by Disqus
Loading posts...