<< Terug naar home | Economie

Posted by Turkse Media
Mar 31, 2024

Turkish Airlines hervat na tien jaar vluchten naar Libië

De nationale luchtvaartmaatschappij van Turkije is deze week weer gaan vliegen op Libië. De vluchtuitvoering is donderdag na tien jaar hervat.

Het vliegtuig werd na de vlucht feestelijk ontvangen op de luchthaven van de Libische hoofdstad Tripoli (Trablus). De ceremonie is bijgewoond door de transportminister van Libië, Turkse ambassadeur in Tripoli, de bazen van de Turkse en Libische luchthavenautoriteit en de algemeen directeur van Turkish Airlines.

De Libische minister was de Turken enorm dankbaar. De “landing van Turkish Airlines, die internationale normen hoog in het vaandel draagt, op Mitiga Airport vandaag is een garantie voor alle internationale luchtvaartmaatschappijen en een indicator van de stabiliteit in Libië”, maakte hij iedereen duidelijk.

Turkish Airlines reageerde tevreden te zijn weer te zijn begonnen met het vliegen naar Libië, “waarmee we historische banden hebben”. “Met de zich ontwikkelende markt en de toenemende vraag zullen we de culturen in Afrika blijven samenbrengen, zoals op veel continenten. We geloven dat het belang van toerisme en handel op het Afrikaanse continent op de middellange en lange termijn zal toenemen als gevolg van de ontwikkeling en veranderende industriële investeringen.”

De Turkse vlaggendrager heeft ook een actie lopen voor de nieuwe vluchten, die drie keer per week op de dinsdag, donderdag en zondag worden uitgevoerd met een Boeing 737. Tussen 28 maart en 31 mei beginnen de prijzen voor de heenweg vanuit Istanbul Airport vanaf 379 dollar en terugreis vanaf 299 dollar.

 

© Turksemedia.nl – Alle rechten voorbehouden | AA | Gepubliceerd: 31-03-2024

Mar 31, 2024
Loading posts...