<< Terug naar home | Economie

Posted by Turkse Media
Jan 25, 2019

Turkish Airlines lanceert nieuwe route naar Mexico met Dreamliner

Turkish Airlines opent op 21 augustus een nieuwe route naar Mexico. Het wordt een driehoeksvlucht van Istanbul naar Mexico-City en Cancun.

Vlucht TK181 zal drie keer per week worden uitgevoerd. Passagiers kunnen op deze route voor het eerst kennis maken met het nieuwe Boeing 787-9 toestel van Turkish Airlines, met daarin de nieuwe business class-stoelen die worden geïntroduceerd.

Verschuiving naar het oosten

De route Istanbul-Mexico-City wordt gevlogen vanaf de nieuwe hub van Turkish Airlines op Istanbul Airport die, na afronding van alle fases, de grootste luchthaven ter wereld wordt. De pas geopende thuisbasis, die tot wel 200 miljoen passagiers per jaar kan verwerken, speelt een belangrijke rol in de toekomst van de Turkse luchtvaartsector.

De wereldwijde luchtvaart laat een verschuiving naar het oosten zien, met Istanbul als middelpunt, laten deskundigen weten. De megaluchthaven is al bekroond met verschillende design prijzen vanwege het slimme en innovatieve ontwerp en zorgt voor een gestroomlijnde reiservaring voor wie gebruik maakt van het uitgebreide netwerk van Turkish Airlines, meldt de luchtvaartmaatschappij.

‘Geweldige mijlpaal’

Ahmet Olmuştur, Chief Marketing Officer bij Turkish Airlines, over de nieuwe route naar Mexico: “We zijn blij en trots dat we deze nieuwe Turkish Airlines-service naar Mexico kunnen aankondigen. Als de nationale luchtvaartmaatschappij van Turkije zijn we constant op zoek naar uitbreidingsmogelijkheden voor ons netwerk, zodat we ons concept vol kwaliteit en service op nog meer bestemmingen kunnen presenteren. Mexico stond al langere tijd op onze radar en het starten van deze nieuwe route is dan ook een geweldige mijlpaal voor ons.”

Naast Mexico gaat Turkish Airlines nog zes nieuwe bestemmingen lanceren in 2019: Marrakesh, Sharjah, Port Sudan, Bali, Luxor en Rovaniemi.

In 2018 werden vluchten naar Freetown, Samarkand, Aqaba, Krasnodar, Moroni, Banjul en Lusaka aan het grote routenetwerk toegevoegd.

De nationale luchtvaartmaatschappij van Turkije vliegt naar de meeste bestemmingen ter wereld.

 

© Turksemedia.nl – Alle rechten voorbehouden | TMC | Gepubliceerd: 25-01-2019

Jan 25, 2019
Loading posts...