<< Terug naar home | Economie

Posted by Turkse Media
May 07, 2023

Turkish Airlines onthult nieuwe maaltijden, ’s werelds beste wordt beter

Turkish Airlines heeft het menu voor binnenlandse vluchten vernieuwd. Zowel business- als economypassagiers worden voortaan aan boord voorzien van nieuwe smaakvolle delicatessen.

De vlaggendrager van Turkije levert de gerechten uit zowel de traditionele Turkse keuken als de wereldkeuken. Tachtig procent van de producten die in de menu’s worden gebruikt komen van lokale leveranciers.

In de businessclass zijn, naast de zelfgemaakte omeletopties, verschillende ontbijtalternatieven en exclusieve hapjes uit verschillende regio’s van Turkije, toegevoegd gegrilde Adana-kebab, gegrilde vleesvariëteiten, zelfgemaakte ravioli, dagelijks vers bereide pasta en nieuwe type broden.

In de economyclass bood Turkish Airlines in de voorgaande periode twee verschillende soorten sandwiches aan: ’s morgens belegd met fetakaas en ’s middags met normale kaas. In de nieuwe periode zijn de broden gediversifieerd met verschillende sandwichopties, met zuurdesem, maïsmeel, tomaat en vergelijkbare smaken broden met een rijke inhoud.

Ook zijn opgenomen in de menu’s lokale en seizoensgebonden producten zoals Trabzon-boter, Ezine-kaas, Rize-thee en droge bonen uit de Zwarte Zee-regio.

Trends

De nationale luchtvaartmaatschappij van Turkije volgt de trends op het gebied van gezonde voeding en ontwerpt menu’s met eiwitten, groenten, fruit en minder koolhydraten. De maaltijden die op vluchten worden aangeboden, worden dagelijks bereid door deskundige chef-koks met de meest verse producten.

Prijzen

Turkish Airlines is vaker in de prijzenregen gevallen en bekroond tot de luchtvaartmaatschappij die de beste maaltijden aan boord serveert.

 

© Turksemedia.nl – Alle rechten voorbehouden | AA | Gepubliceerd: 07-05-2023

May 07, 2023
Loading posts...