<< Terug naar home | Economie

Posted by Turkse Media
Sep 24, 2023

Turkish Airlines sleept derde keer prestigieuze wereldprijs binnen

Turkish Airlines heeft voor de derde keer de APEX World Class-prijs gewonnen. De onderscheiding komt voor het wereldwijde leiderschap op het gebied van gastervaring en servicekwaliteit van de nationale luchtvaartmaatschappij van Turkije in de luchtvaartindustrie, zo is officieel bekendgemaakt.

Naast Turkish Airlines zijn de APEX World Class-luchtvaartmaatschappijen in 2024 Emirates, Japan Airlines, KLM, Qatar Airways, Saudia, Singapore Airlines en Xiamen Airlines geworden.

De onderscheiding komt na een uitgebreide audit van de kwaliteit van de dienstverlening, veiligheid en gezondheidscontrole-initiatieven, aldus APEX.

“De onderscheiding laat zien hoe goed de strategieën en inspanningen van de luchtvaartmaatschappij werken”, reageerde Ahmet Olmuştur op de prijs namens de marketingafdeling van de Turkse luchtvaartreus.

“Onze ergonomische stoelen, persoonlijke diensten en unieke aanbiedingen gericht op het voldoen aan de behoeften van onze gasten maken allemaal deel uit van onze inspanningen om de vliegervaring uitzonderlijk te maken.”

De CEO van APEX Joe Leader liet weten: “In de wereld van hoogwaardige luchtvaartervaringen stijgt Turkish Airlines boven de status van vijfsterrenluchtvaartmaatschappij als toonbeeld van uitmuntendheid en is het in 2024 een van de weinige APEX World Class-luchtvaartmaatschappijen ter wereld.”

Hij prees ook de maaltijden aan boord van Turkish Airlines. “Met de aanraking van een vliegende chef-kok van Turkish Airlines wordt elke maaltijd een ongeëvenaarde culinaire reis, die doet denken aan soirées bij kaarslicht onder een Anatolische sterrenhemel. Toch is het hun authentieke en extravagante Turkse gastvrijheid, een mix van warmte en luxe, die echt het hart van hun service omvat. “

Turkish Airlines is opgericht in 1933 en vliegt naar de meeste bestemmingen ter wereld: 344 bestemmingen in 129 landen. De vloot bestaat inmiddels uit 429 toestellen.

 

© Turksemedia.nl – Alle rechten voorbehouden | AA | Gepubliceerd: 24-09-2023

Sep 24, 2023
Loading posts...