<< Terug naar home | Vanuit Turkije

Posted by Turkse Media
Jan 25, 2016

Turkish Airlines sponsort langverwachte superheldenfilm

Turkish Airlines is de sponsor van de Amerikaanse film Batman v Superman: Dawn of Justice geworden. Dat is maandag in Istanbul bekendgemaakt in aanwezigheid van officials van Warner Bros.

De Turkse luchtvaartmaatschappij heeft een van zijn langeafstandsvliegtuigen, een Boeing 777-300ER, bestickerd met tekens van de superhelden en de tekst ‘Official Airline Partner – Batman v Superman: Dawn of Justice’.

web3f2equwvdcafeqda

De CEO van Turkish Airlines İlker Aycı spreekt van een enorme deal met een van de belangrijkste films van het jaar. “We hebben nog meer surprises. We maken hierbij ook onze nieuwe routes bekend, namelijk ‘Gotham City’ en ‘Metropolis’, de geboortesteden van Batman en Superman. Bovendien is onze nieuwe tv-commercial met de hoofdrolspelers Ben Affleck en Henry Cavill gereed. Die zal twee weken voor de lancering van de film Batman v Superman twee maanden lang te zien zijn”, zei Aycı tijdens de lanceringsbijeenkomst.

webr32fqeycdau2feqdaz

De CEO gaf ook aan dat met de nieuwe routes het aantal passagiers dat dagelijks met Turkish Airlines naar de Verenigde Staten vliegt zal stijgen van 5.000 naar 6.500.

Vice-president van Warner Bros Gane Garlock zei “verheugd te zijn de film samen met partner Turkish Airlines te zien gaan vliegen.”

Daarnaast zal de Batmobile door de hele wereld getransporteerd worden met vliegtuigen van Turkish Cargo. Ook is Turkish Airlines sponsor van het gala en première van Batman v Superman: Dawn of Justice in London en Los Angeles.

webt2qfesacjthedbndg

Sponsordeals

Turkish Airlines staat bekend om zijn prestigieuze sponsordeals. Zo was de luchtvaartmaatschappij eerder sponsor van voetbalclubs zoals FC Barcelona, Manchester United en Borussia Dortmund. Daarnaast waren bekende gezichten zoals Lionel Messi, Kobe Bryant en Caroline Wozniacki te zien in de tv-commercials van Turkish Airlines en zijn toernooien in de basketbal- en golfwereld benoemd naar de Turkse luchtvaartmaatschappij. Ook heeft Turkish Airlines de exclusieve vervoersrechten van het UEFA EURO2016 voetbaltoernooi in Frankrijk.

In Nederland heeft Turkish Airlines een reclameovereenkomst met Feyenoord.

 

© Turksemedia.nl – Alle rechten voorbehouden

Jan 25, 2016
blog comments powered by Disqus
Loading posts...