<< Terug naar home | Economie

Posted by Turkse Media
Sep 05, 2022

Turkish Airlines sponsort UEFA Champions League

Turkish Airlines is de officiële sponsor van de UEFA Champions League geworden, is maandag bekendgemaakt.

Het gaat om een van de belangrijkste sponsoring in de Turkse sportgeschiedenis. De finale van de prestigieuze voetbalorganisatie zal op 10 juni 2023 worden gehouden in het Ataturk Olympisch Stadion in Istanbul.

Als onderdeel van de overeenkomst wordt het logo van Turkish Airlines voor, tijdens en na de wedstrijduitzending op veel velden en LED-schermen zichtbaar gemaakt.

De Turkse vlaggendrager is ook de officiële sponsor van de finales van de UEFA Super Cup, UEFA Futsal Champions League en UEFA Youth League geworden.

Eerder was Turkish Airlines de eerste luchtvaartmaatschappij ter wereld die samenwerkte met de UEFA met haar officiële luchtvaartsponsoring in Euro 2016.

De nationale luchtvaartmaatschappij van Turkije heeft vele sportteams gesponsord, zoals Barcelona, Manchester United, Borussia Dortmund, Olympique Marseille en River Plate.

Turkish Airlines staat ook bekend als de luchtvaartmaatschappij die naar de meeste bestemmingen ter wereld vliegt en is zesmaal beste luchtvaartmaatschappij van Europa geworden.

 

© Turksemedia.nl – Alle rechten voorbehouden | AA | Gepubliceerd: 05-09-2022

Sep 05, 2022
Loading posts...