<< Terug naar home | Vanuit Turkije

Posted by Turkse Media
Aug 06, 2019

Turkish Airlines steekt cabinepersoneel in nieuw jasje

Het cabinepersoneel van Turkish Airlines begroet passagiers op verre vluchten voortaan in nieuwe uniformen. Het design is een viering van de vijfentachtigste verjaardag van de grote luchtvaartmaatschappij.

De nieuwe kleren, in vlagrood en antraciet tinten, zijn ontworpen door Ettore Bilotta, een onafhankelijke ontwerper van haute couture gevestigd in Milaan.

De nieuwe uniformen zijn uitvoerig getest op lange afstandsvluchten met verschillende klimaten. Op basis van deze testen zijn de uniformen aangepast voor de 25.000 medewerkers om het bedienen van de passagiers zo comfortabel mogelijk te maken.

Het ontwerp is geïnspireerd door veel klassieke details uit de Turkse cultuur, van de golven van de Bosphorus tot handgemaakt glaswerk, keramiek en kalligrafische patronen van lokale ambachtslieden. Zo komen de uniformen van personeel in de cabine, de cockpit, grondpersoneel en de flying chefs tot leven in één design die het mogelijk maakt om passagiers een meer eenduidige merkervaring te bieden.

Stewardess Eda Akar is zeer tevreden met hun nieuwe look. “Zeer chique en nog eens comfortabel. Vanaf vandaag vallen we meer op en bedienen we passagiers nog beter.”

 

© Turksemedia.nl – Alle rechten voorbehouden | AA – ISTANBUL | Gepubliceerd: 06-08-2019

Aug 06, 2019
Loading posts...