<< Terug naar home | Economie

Posted by Turkse Media
Dec 08, 2022

Turkish Airlines wint ontwerpprijs: Beste design van Europa

De nationale luchtvaartmaatschappij van Turkije is opgeroepen tot de beste designluchtvaartmaatschappij van Europa, is donderdag bekendgemaakt.

Beoordelaar TheDesignAir selecteerde Turkish Airlines als de “Design Airline of the Year” vanwege zijn contactpunten zoals de lounge, incheckeilanden, ticketkantoren, ontwerp en producten tijdens de vlucht.

“Turkish blijft uitblinken in passagierservaring, merk en klantenservice, en waar sommige luchtvaartmaatschappijen hebben bezuinigd, is Turkish blijven investeren in verbeteringen zowel op de grond als in de lucht”, aldus TheDesignAir.

“Het gebruik van een consistent merkimago, kleurenpalet en ontwerptaal in de digitale en fysieke ervaringen heeft bijgedragen aan het creëren van een krachtig luchtvaartmerk dat indruk blijft maken op zijn Europese tegenhangers. Turkish Airlines heeft dit jaar opnieuw zijn positie als toonaangevende designluchtvaartmaatschappij ter wereld bevestigd en opnieuw de kroon op de Europese regio veroverd.”

“Met onze traditionele gastvrijheid streven we ernaar om de ervaring van onze passagiers bevoorrecht te maken door een service te bieden die hun verwachtingen overtreft”, reageerde directeur marketing Ahmet Olmuştur van Turkish Airlines. “Van de ingang tot de incheckbalies en lounges op de luchthaven van Istanbul, tot de nieuwe cabine- en stoelontwerpen aan boord, we tonen nauwgezet onze merkidentiteit van Turkish Airlines bij elk contactpunt.”

Marktwaarde

Deze week werd ook bekend dat Turkish Airlines een marktwaarde van 10,26 miljard dollar (191,3 miljard lira) heeft bereikt. Daarmee is de Duitse reus Lufthansa (9,73 miljard dollar) van de troon gestoten. (LEES meer)

 

© Turksemedia.nl – Alle rechten voorbehouden | AA | Gepubliceerd: 08-12-2022

Dec 08, 2022
Loading posts...