<< Terug naar home | Binnenland

Posted by Turkse Media
Dec 03, 2017

Turks-Nederlandse zakenwereld drie vestigingen rijker in Nederland

De internationale ondernemingsvereniging MÜSİAD heeft drie vestigingen geopend in Nederland. Dat gebeurde dit weekend in Rotterdam, Den Haag en Utrecht. De vestigingen gingen alle drie op dezelfde dag open.

De officiële openingen van de zakenclub, bekend om zijn zeer omvangrijk internationaal netwerk, zijn bijgewoond door een groot aantal Turks-Nederlandse zakenlieden. Ook was hoog bezoek uit Turkije aanwezig: MÜSİAD-voorzitter Abdurrahman Kaan. “24 jaar geleden gestart met een kantoortje in Istanbul, nu zijn we, wat betreft Europa, met 24 vestigingen aanwezig in elf Europese landen”, aldus Kaan.

De Turkse plaatsvervangend ambassadeur Alper Yüksel reageerde dat “de openingen zeer waardevol zijn voor de twee wereldeconomieën Turkije en Nederland, onderlinge betrekkingen tussen beide landen en in het belang zijn voor de bijna half miljoen Turkse-Nederlanders”.

De dag is afgesloten met een gala in Amsterdam, waar de Turks-Nederlandse zakenlieden in groten getale bijeenkwamen.

MÜSİAD heeft met de opening van de drie nieuwe filialen in totaal vier vestigingen in Nederland. De gekozen MÜSİAD-regiovoorzitters zijn de Turks-Nederlandse ondernemers [foto v.l.n.r.] Hamza Çelik (MÜSİAD Den Haag), Mustafa Duyar (MÜSİAD Rotterdam), en Ali Köklü (MÜSİAD Utrecht).

MÜSİAD, de Onafhankelijke Industriëlen- en Zakenliedenassociatie, bestaat 24 jaar en staat voor mensenrechten en de rechtsstaat, rechtvaardigheid en gelijkheid, vrede en veiligheid, welvaart en geluk, universele waarden en voor de naleving daarvan, zo laat de ondernemingsvereniging weten.

 

© Turksemedia.nl – Alle rechten voorbehouden | AA – ROTTERDAM – DEN HAAG – AMSTERDAM | Gepubliceerd: 03-12-2017

Dec 03, 2017
Loading posts...