<< Terug naar home | Lifestyle

Posted by Turkse Media
Jan 11, 2016

Turkse chef-kok verkozen tot beste van Amerika

De Turkse chef-kok Engin Onural is verkozen tot de beste kok van het jaar 2015 in Amerika. Het boek ‘Best Chefs America’, dat de beste chef-koks van Amerika kiest, plaatste Onural op de eerste plaats tussen 5.000 topkoks in Amerika.

Onural geeft in een interview met persbureau AA aan dat de onderscheiding bijzonder voor hem is. “Ik heb tien jaar lang dag en nacht gewerkt om mijn passie na te streven. Deze prijs heeft een speciale plek bij mij. Ik heb mezelf altijd vrijwillig als een culturele ambassadeur van Turkije gezien. Ik ben van mening dat ik mijn land tot nu toe op de beste manier heb vertegenwoordigd”, zegt de Turkse topkok.

webr13efwqadsc

Onural, die een sushirestaurant in Los Angeles heeft dat in 2011, 2012, 2013 en 2015 is verkozen tot ‘het beste sushirestaurant’, geeft aan dat hij nog harder gaat werken: “Ik moet nog beter worden. Deze prijzen motiveren mij enorm.”

Michael Ruhlman, de beste kok van Amerika in 2013, zegt dat de kookkunsten van de Turkse chef-kok met niemand te vergelijken is. “Er is daarmee geen groter compliment in de professionele keuken voor hem”, zegt Ruhlman over Onural.

 

© Turksemedia.nl – Alle rechten voorbehouden | AA – NEW YORK

 

Jan 11, 2016
blog comments powered by Disqus
Loading posts...