<< Terug naar home | Algemeen

Posted by Turkse Media
Aug 28, 2016

Turkse delegatie naar broederland Marokko

Een Turkse delegatie bestaande uit parlementariërs van de regeringspartij en een oppositiepartij heeft de Marokkaanse hoofdstad Rabat bezocht om informatie te geven over de dader van de mislukte couppoging in Turkije, terreurgroep FETO.

Tijdens officiële bezoeken en bijeenkomsten met Marokkaanse ministers, politici, autoriteiten en denkgroepen is er over het gevaar van FETO en diens hoofdterrorist gesproken. “Alle maskers zijn nu gevallen. We zijn hier om de internationale gemeenschap te waarschuwen voor deze sluwe terreurgroep”, gaven de Turkse parlementariërs aan waarbij ook de nadruk is gelegd op de broederlijke banden tussen Turkije en Marokko.

Turkse delegatie naar broederland Marokko (2)

Marokkaanse martelaar

Onder de ruim 240 omgekomen Turken bevindt zich ook een Marokkaanse man, van wie de familie ook is bezocht door de Turkse delegatie.

“We hebben nogmaals gezien hoe sterk de verbroedering tussen Turkije en Marokko is. Want er is ook een Marokkaans slachtoffer gevallen tijdens de couppoging”, gaf Ali Ercoşkun van de AK-partij aan. “De familie van de omgekomen Jawad Meroun is nu ook onze familie. We nodigen hun uit naar Turkije en zullen hun helpen in het verkrijgen van de rechten van Turkse martelaarsfamilies.”

Turkse delegatie naar broederland Marokko (3)

 

© Turksemedia.nl – Alle rechten voorbehouden | AA – RABAT

Aug 28, 2016
blog comments powered by Disqus
Loading posts...