<< Terug naar home | Lifestyle

Posted by Turkse Media
Sep 04, 2018

Turkse dierenliefhebber monteert paraplu boven vogelnest op stoplicht

In de Turkse stad Izmir heeft een dierenliefhebber een paraplu gemonteerd op een verkeerslicht met daarop een duivennest. Dat gebeurde bij de drukke Atatürkstraat nu het erg warm is in de regio.

De Turkse tortel wordt al 1,5 maand gevolgd door een Turkse dierenarts, die vertelt een soortgelijke gedachte te hebben gehad. Hem viel de paraplu gelijk op.

“Een dierenliefhebber is mij voor geweest. Deze prachtige pleegmoederduif volg ik al 1,5 maanden. Hij zorgt voor twee nestvogels die ik bij hem na behandeling heb achtergelaten nadat deze twee verdwaald en gewond waren geraakt. De duif trekt zich niets aan van het drukke autoverkeer”, zegt diergeneeskundige Hakan Erdoğan.

De dierenarts bedankt de nog onbekende dierenliefhebber. “Ik wil dat dit als voorbeeldgedrag wordt gezien. De duif is erg tevreden met zijn nest, dus zijn wij ook erg blij. Ik feliciteer de burger die deze paraplu hier heeft geplaatst. Winkeleigenaren in de buurt zagen ook niet wie dat heeft gedaan.”

Nu de duif media-aandacht heeft gekregen, zijn de winkeliers ook erg benieuwd naar de persoon die de paraplu bovenop de stoplicht heeft gemonteerd.

 

© Turksemedia.nl – Alle rechten voorbehouden | AA – IZMIR | Gepubliceerd: 04-09-2018

Sep 04, 2018
Loading posts...