<< Terug naar home | Sport

Posted by Ak Ajans Nederland
Oct 22, 2016

Turkse duikster breekt opnieuw wereldrecord

De Turkse duikster Şahika Ercümen heeft zaterdag het wereldrecord freediven verbroken.

Ze dook in één adem naar 110 meter diepte in de categorie variabel gewicht. Haar duik in Antalya duurde 2 minuten en 40 seconden.

Ercümen, die meerdere wereldrecords op haar naam heeft staan, liet weten dat ze het wereldrecord cadeau doet aan militairen en helden die zijn gestorven voor Turkije. “Ik hield mijn adem in voor de martelaren. Hun kinderen waren vandaag ook aanwezig. Ik had heel Turkije achter me.”

turkse-duiker-breekt-wereldrecord1

De Turkse duikster had ook een boodschap: “Ik wil niet dat mijn land met terreur en couppogingen wordt geassocieerd, maar met wereldrecords.”

 

© Turksemedia.nl – Alle rechten voorbehouden | AA – ANTALYA | Gepubliceerd: 22-10-2016

Oct 22, 2016
  • Sobieski

    Tja, dat kan die duikster wel willen, maar in tegenstelling tot de Turkse media die genadeloos de mond is gesnoerd, zijn de media in de beschaafde westerse wereld nog steeds operationeel en zullen ze blijven berichten over de vele misstanden in Turkije. Zoals vandaag over grootschalige kinderarbeid en uitbuiting van Syrische kinderen!

  • Omario

    Knappe prestatie van deze dame. Ik link het land niet aan couppogingen en terreur maar aan zon, zee, strand, hardwerkende Turken die doorzetten en zorgen dat hun land zich verder ontwikkeld. Prachtig om dat ook hier in Nederland te zien waar we steeds meer Turkse (en andere niet Nederlandse) ondernemers zien.

  • Sobieski

    Nou, dan kijkt u niet goed. Het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), ziet vooral een oververtegenwoordiging van turken in de misdaadstatistieken en bij de uitkeringstrekkers.

Loading posts...