<< Terug naar home | Economie

Posted by Turkse Media
Oct 22, 2018

Turkse gigant opent halal-lounge op luchthaven Kopenhagen

De Turkse luchthavenbouwer TAV heeft een nieuwe businesslounge geopend op de luchthaven van Kopenhagen. Het vliegveld wordt gezien als een belangrijk transfercentrum in Scandinavië.

De opening van de speciale passagiersruimte is bijgewoond door de Turkse ambassadeur in Kopenhagen Uğur Kenan Ipek, TAV-vicedirecteur Ceyhun Doğan en de CEO van de Deense luchthaven Thomas Woldbye.

“Turkish Airlines is onze nationale trots als het gaat om luchtvaart. TAV is dat nu in de luchthavendienstensector”, sprak de Turkse ambassadeur.

De Turkse vicedirecteur van TAV liet weten dat met de lounge Turkije, het volk, de gastvrijheid en de Turkse keuken wordt gepromoot.

De Deense bestuursvoorzitter van het vliegveld reageerde trots op de samenwerking met Turkish Airlines en TAV. “Wat een prachtige lounge”, voegde hij daaraan toe.

Al het eten in de lounge, die bestemd is voor kaarthouders, frequente reizigers en passagiers die businessclass reizen, is halal, benadrukte TAV-official voor Denemarken, Duitsland en Zwitserland Hatice Pınar Bora.

 

© Turksemedia.nl – Alle rechten voorbehouden | AA – KOPENHAGEN | Gepubliceerd: 22-10-2018

Oct 22, 2018
Loading posts...