<< Terug naar home | Vanuit Turkije

Posted by Turkse Media
Dec 27, 2015

Turkse man schopt bom weg in Adana

Een 21-jarige man heeft een bom weggeschopt in de Turkse stad Adana. Dat deed hij nadat hij midden op de weg een verdacht pakketje zag waarop hij uit zijn auto stapte.

De actie is vastgelegd door een bewakingscamera.

“Ik wilde dat niemand iets zou overkomen. Ik had al het vermoeden dat het om een explosief ging en dacht dat het op dat moment niet zou afgaan. Ik zou het zo weer doen“, zegt de 21-jarige Müslüm Gökduman tegen persbureau AA.

web3rwqdsax

Op beelden is te zien dat iemand een pakket achterlaat midden op de weg. Bovendien ontsteekt hij een geluidsbom die hij op de grond laat vallen.

De politie werd na het afgaan van de geluidsbom gealarmeerd. Gökduman reed toevallig langs met zijn auto en deelde voordat de politie arriveerde een schop aan het pakket en bracht deze met zijn voet naar de afvalbak. Er zat een handgemaakte bom in het pakket, bleek uit onderzoek van de Explosieven Opruimingsdienst.

De politie is een zoekactie begonnen naar de man die de bom achterliet. Gökduman geeft aan dat omstanders hem steeds bedanken wanneer hij wordt gezien door hun.

 

© Turksemedia.nl – Alle rechten voorbehouden | AA – ADANA

Dec 27, 2015
blog comments powered by Disqus
Loading posts...