<< Terug naar home | Highlights

Posted by Turkse Media
Jan 03, 2018

Turkse minister: Breek de benen van drugsdealers

De Turkse minister van Binnenlandse Zaken Süleyman Soylu vindt het niet erg als Turkse politieagenten in de strijd tegen drugs benen van drugsdealers breken.

Dat zei hij woensdag tijdens een vergadering in Ankara.

“Dit zeg ik al veel langer, breek de benen van drugsdealers die staan te dealen bij scholen en onze jongeren vergiftigen”, zei Soylu. “Het maakt me helemaal niets uit als ik hierdoor kritiek over me heen krijg: als een politieagent een drugsverkoper pakt en niet zijn benen breekt als dat moet, heeft hij zijn taak niet goed uitgevoerd.”

De Turkse minister wil niet dat het leven en toekomst van Turkse jongeren en hun families door verdovende middelen wordt verpest. “Als een politieagent hierdoor straf krijgt, neem ik dat voor eigen rekening: het maakt niet uit als ik 5, 10 of 20 jaar de cel in moet.”

Soylu vergeleek drugsdealers met terroristen. “De bedreiging die zij voor Turkije vormen is net zo erg als terreurgroep PKK. Ze krijgen exact de behandeling die PKK-terroristen ook krijgen. Allah is getuige, als we dat niet doen mag ons volk niet tevreden zijn met ons. Geen genade voor die terroristen.”

De Turkse minister benadrukte korte metten te gaan maken met verantwoordelijken van drugs in Turkije. “We zullen onze natie redden van deze plaag”.

 

© Turksemedia.nl – Alle rechten voorbehouden | AA – ANKARA | Gepubliceerd: 03-01-2018

Jan 03, 2018
Loading posts...