<< Terug naar home | Vanuit Turkije

Posted by Turkse Media
Apr 08, 2016

Turkse premier: Alle verkiezingsbeloften nagekomen

De Turkse premier Ahmet Davutoğlu heeft vrijdag in Istanbul gezegd dat zijn regering alle verkiezingsbeloften, die in november vorig jaar voor de verkiezingen zijn gemaakt, is nagekomen.

“Niet zijn we alleen alle beloften nagekomen, maar dat is ook in het beloofde tijdsinterval van 3 of 6 maanden allemaal op tijd gebeurd”, zei Davutoğlu.

Web3r2qws20160408_2_15386037_7455142_Web

De Turkse premier gaf ook aan de grotere hervormingen op zeventig procent zijn, de wat langer durende hervormingen op dertig procent: “Terwijl we dag en nacht bezig zijn voor ons land, zijn anderen (wijzend naar de oppositiepartijen) dag en nacht bezig met smaad en laster. Ik benadruk dit nogmaals, het beloven en nakomen van iets is ons werk, het beloven en daarna ontkennen is hun werk. Wij komen onze beloften na, wij voeren ze uit, wij bouwen. Zij vernietigen en slopen de boel.”

De Turkse premier liet weten dat hun grootste belofte het schrijven van een nieuwe grondwet is. “We gaan dat met zijn allen doen, een grondwet dat (nu) Turkije niet afremt, maar een grondwet dat de groei van Turkije nog meer zal versnellen”, aldus Davutoğlu.

 

© Turksemedia.nl – Alle rechten voorbehouden | AA – ISTANBUL

Apr 08, 2016
blog comments powered by Disqus
Loading posts...