<< Terug naar home | Economie

Posted by Turkse Media
Sep 25, 2022

Turkse SunExpress bekroond tot beste vakantie-airline ter wereld

SunExpress, een joint venture van nationale luchtvaartmaatschappij Turkish Airlines en het Duitse Lufthansa, is uitgeroepen tot ’s werelds beste vakantieluchtvaartmaatschappij in de World Airline Awards, uitgereikt door het internationale ratingbureau Skytrax in Londen.

Met internationale vluchten naar Turkse toeristische trekpleisters zoals de kustpareltjes van Antalya, Izmir, Dalaman en Bodrum, heeft SunExpress vrijdag voor het eerst de prijs voor de beste leisure airline in ontvangst genomen. De Turkse vakantievlieger wordt gevolgd door Air Transat (Canada) op plaats twee, TUI Airways en TUIFly op drie en vier.

De awards, die worden gezien als de Oscars voor de luchtvaartindustrie, zijn gebaseerd op online enquêtes tussen september 2021 tot en met augustus 2022 onder meer dan 14 miljoen deelnemers met meer dan 100 nationaliteiten.

“We stellen onze klanten altijd centraal in wat we doen en we werken er hard aan om hen de best mogelijke ervaring te bieden op elk contactpunt, elke dag”, reageerde Max Kownatzki, CEO van SunExpress, in een verklaring op zaterdag.

Ook bij de awards kreeg Turkish Airlines de zeer competitieve onderscheiding Best Airline in Europe (LEES meer) en werd Qatar Airways voor de zevende keer verkozen tot ’s werelds beste luchtvaartmaatschappij.

SunExpress is gevestigd in de kustplaats Antalya in Turkije en vliegt naar meer dan 175 bestemmingen in meer dan 30 landen.

 

© Turksemedia.nl – Alle rechten voorbehouden | AA | Gepubliceerd: 25-09-2022

Sep 25, 2022
Loading posts...