<< Terug naar home | Algemeen

Posted by Turkse Media
Sep 03, 2015

Uitnodiging ondernemers seminar “Kracht van Communicatie”

Maar al te vaak is telecom binnen organisaties een onnodig hoge kostenpost. En welke richtlijnen moet u hanteren qua privégebruikvoor roaming, bellen of Facebook? Om die reden nodigt Colourful Business i.s.m  Lebara Nederland u van harte uit in een van de allermooiste event venues van Nederland (Villa Thalia) om op donderdag 17 september aanwezig te zijn voor een inspirerende bijeenkomst waar effectieve communicatie en kracht van netwerken voor ondernemers centraal staat.

Om alvast een tipje van de sluier op te lichten: Interactieve masterclass van niemand minder dan Dhr. Charles Ruffolo (professioneel netwerker, spreker,trainer en schrijver) over de kracht van netwerken, aansluitend een netwerkborrel en er wordt een iPhone 6 verloot onder de eerste 100 aanmeldingen die ook daadwerkelijk aanwezig zijn. Uw hoofdspreker en gastheer voor deze dag is Dhr. Marcel Timmerhuis, Director Lebara Nederland.  Meld u hier kosteloos aan voor dit seminar.

Datum en locatie
Donderdag 17 september 2015
Villa Thalia, Kruiskade 31 Rotterdam (naast Hilton Hotel)

Programma
14.00 uur | Ontvangst met een drankje
14.15 uur | Welkom en introductie
14.30 uur | Masterclass “Power of Networking” by Charles Ruffolo
15.15 uur | Masterclass ” Slimme Communicatie  voor ondernemers en werknemers” Marcel Timmerhuis” Director Lebara Nederland
16.15 uur | Vragen en antwoorden
17.00 uur | Start netwerkborrel en bekendmaking van de winnaar van de iPhone 6

Aanmelden
Kosteloos geïnspireerd worden? Klik hier om u aan te melden.

Reserveer vandaag nog je plaats en maak kans op een super flitsende iPhone 6 (Onder de eerste 100 aanmeldingen wordt een iPhone 6 verloot).

Colourful Business

Sep 03, 2015
Loading posts...