<< Terug naar home | Economie

Posted by Turkse Media
May 30, 2019

VN-journalisten vliegen voortaan met Turkish Airlines

Turkish Airlines en de door de VN-geaccrediteerde journalistenvereniging ACANU hebben woensdag een samenwerkingsovereenkomst getekend.

Dat gebeurde op het VN-kantoor in Genève in Zwitserland.

Het contract is getekend door Turkish Airlines country manager in Genève Nesih Gümüş en ACANU-president Bodi Hugger.

Gümüş zei dat leden van ACANU tevreden zullen zijn met de service en aanbod van Turkish Airlines, die naar 309 bestemmingen in 124 landen vliegt, de meeste ter wereld.

Hugger zei op zijn beurt dat de vereniging “graag een samenwerkingsovereenkomst sluit met het beste luchtvaartbedrijf ter wereld”, en noemde het een “unieke” deal.

Het is de eerste keer dat ANACU een samenwerkingsovereenkomst met een luchtvaartmaatschappij ondertekent, liet Hugger weten

Dankzij de deal zullen meer dan 120 internationale journalisten van ACANU profiteren van een speciale korting, extra bagagelimiet en tal van andere voordelen die een jaar geldig blijven.

Verslaggevers en vertegenwoordigers van ‘s werelds toonaangevende persbureaus, tv-zenders, kranten en radio’s behoren tot de leden van ACANU. De vereniging is de enige ontmoetingsplaats van persleden die actief zijn in Genève, een van de leidende centra van de VN en internationale diplomatie.

 

© Turksemedia.nl – Alle rechten voorbehouden | AA – ISTANBUL | Gepubliceerd: 30-05-2019

May 30, 2019
Loading posts...