<< Terug naar home | Algemeen

Posted by Ak Ajans Nederland
Jan 05, 2017

VS reageert: Wereld veiliger dankzij vliegbasis in Turkije

De Verenigde Staten is met een antwoord gekomen op de Turkse vragen waarom terreurgroep Daesh niet wordt gebombardeerd in Noord-Syrië en Turkije alleen is gelaten in de strijd.

“Slecht weer”, zegt de Amerikaanse kolonel John Dorrian, tevens woordvoerder van de door de VS geleide coalitie tegen Daesh. “We hebben gedaan wat we konden doen.”

Turkije is woedend omdat de VS en coalitielanden geen luchtsteun geven aan het land in de strijd tegen de terreurgroep.

Dorrian zegt niet al teveel in de diplomatieke details te willen treden. “Want ik heb daar geen kennis van. Het is nog niet bekend hoe Turkije in de strijd gesteund zal worden: de gesprekken duren voort. Wij hechten veel waarde aan de strijd van Turkije tegen Daesh. Het is heel belangrijk wat Turkije doet.”

vs-reageert-wereld-veiliger-dankzij-luchtbasis-in-turkije-2

Amerikaanse vliegtuigen hebben in Noord-Syrië enkel een rondvlucht gemaakt om zo ‘spierballen te tonen’ aan de terreurgroep.

Incirlik

De Amerikaanse kolonel kreeg ook de vraag wat er met vliegbasis Incilik gaat gebeuren nu de VS niets doet tegen Daesh. “Vliegbasis Incirlik is van onschatbare waarde wegens de capaciteit die het biedt aan de coalitie. De hele wereld is veiliger dankzij de missies die daarvandaan worden uitgevoerd.”

Reactie

De Turkse reactie op het Amerikaanse antwoord liet niet lang op zich wachten. De Turkse vicepremier Veysi Kaynak gelooft er niets van. “Sorry hoor, maar dit is spotten met mensen. Ik heb geen militaire achtergrond, maar als je vliegtuigen rondvluchten kan maken tijdens dit ‘slecht weer’, moeten ze ook kunnen bombarderen terwijl alle inlichtingen aanwezig zijn. 65 landen tegen een terreurgroep die bestaat uit een paar duizend terroristen. Ik denk dat men niet echt verhinderd was, maar bewust geen strijd levert.”

 

© Turksemedia.nl – Alle rechten voorbehouden | AA – WASHINGTON | Gepubliceerd: 05-01-2017

Jan 05, 2017
 • SnakeEye

  Turkije wordt te machtig in de regio. Dat is het hele probleem. De Turken zeggen gewoon dat ze niet meer het hondje willen zijn van iedereen. Die tijd is geweest. Daarom heeft Turkije nu problemen. Als dit niet waar is dan komt Sinterklaas uit Spanje…

 • Ammon Teremun

  Een Turkse vice premier met geen militaire achtergrond gaat de grootste en sterkste mitaire macht ter wereld even uitleggen hoe er wel en niet kan worden gebombardeerd.
  Als je goed luistert kun je die gekke Amerikanen hier nog horen lachen.
  Man… man hou alstublieft uw mond voordat werkelijk de hele wereld je uitlacht.
  Het wordt met de dag spannender hier.

 • Mohamed Agouraham

  Ja precies hij vertelt de Amerikanen zo het werkelijk zit. hij heeft schijten aan ze. hij heeft ballen niet zo als andere leiders uit onze wereld.
  Vrees Allah niet mensen.

 • Fa

  Jij leeft echt in je eigen fantasie.. iedereen lacht jou uit, jij denkt dat iedereen met je mee lacht over dit bericht haha

  Gekkie

 • ramzi

  Ammon teremun jij weet dus echt niet hoe alles in elkaar steekt.. en wat betreft de grootste en de sterkste militaire macht??? Huahuahuahua… nou lacht de rest van de wereld jouw uit… kruip maar in de reet van die amerikanen zoals je ouders dat voor jou ook deden… het zal niet meer lang duren, datwe die amerikanen en hun konte kruipers ( jullie dus) een grote, wijze les zullen leren…

 • delarosa

  Waaruit blijkt die macht van Turkije dan? Er is niets dat Turkije machtig maakt behalve dat ze de eufraat en tigris hebben en een beetje olie doorvoeren. Voor de rest hebben jullie een dictator die denkt dat ie een wereldmacht is. Besef je wel dat dit kutlandje met maar 17 miljoen inwoners meer geld verdient ….Niemand in de wereld neemt erdogan serieus. Echt niemand. De hele wereld lacht hem uit.

 • Ammon Teremun

  Wie het laatst lacht…..

 • Nasif

  Heer Ammon Don Quichot, hierdoor laat u weer zien dat u zeer of weinig begrijpt van begrijpend lezen. Een vice premier zonder militaire achtergrond is in uw ogen al verkeerd. Zo laat u toch echt wel zien, waar u echt vandaan komt. In uw eigen land is dat wel een probleem, maar aangezien dat Turkije een democratisch land is en niet militair wordt bestuurt mag en kan dat wel. En trouwens in Nederland, gaat u mij overtuigen dat Ascher militair achtergrond heeft? Nee toch. Maar wat u niet begrijpt is dat er een gezamenlijke strijd gevoerd zou worden, en afspraken er zijn. Dhr. Öztürk heeft u hier al eerder uitleg gegeven, maar nog steeds begrijpt u niet. U land is ook mede verantwoordelijk voor wat er nu gebeurt, moorden, aanslagen en het ergste van allemaal onschuldige mensen de rekeing moeten betalen die totaal er niets mee te maken hebben. En er zijn dan landen die deze grote hoop ellende willen opruimen. U zou ook dankbaar voor moeten zijn, dankzij optreden van Turkije in verschillende vlakken kan de EU wat rustiger adem halen. Wees nou voor deze ene keer een mens en leg je neer bij de feiten, en niet in verhalen.

 • Neutrino

  @delarosa Argumentum ad populum

 • Emiel

  Jaja daarom kent iedereen erdogan , heel de wereld weet wie erdogan is en nemen hem zeker serieus , daarom dat jullie je ook bezig houden met hem zwart te maken.
  Hij is democratisch verkozen door 52% en meerdere keren verkozen.
  Jullie worden spijtig genoeg wijs gemaakt door leugens op tv en kranten.
  Hij is momenteel de enige die ten minste IETS doet voor de mensheid.
  Als de europese/amerikaanse leiders (moordenaars) geen diktator worden genoemd heb ik liever een diktator zoals erdogan.

 • Ayhan

  beste Kereltje
  Ik als een ‘geïntegreerde Turk ‘ vind niet zo leuk dat je Nederland als kutland omschrijft
  wist je dat alleen al bijna 20 miljoen mensen in Istanbul wonen en werken
  net zo groot als heel Nederland en in geheel Turkije wonen er bijna 80 miljoen mensen dus het is eigenlijk niet zo reel dat je het vergelijkt
  Natuurlijk nemen ze Erdogan zeer serieus ze zijn ook erg bang dat hij doet wat hij zegt
  Mensen die niet het grote plaatje inzien ja die hebben een bord voor hun kop (helaas) die kunnen maar een ding doen modder gooien naar hem tja beste kereltje dit is de realiteit

 • xbellx

  waarom maken jullie je zelf zo druk voor een dom kind en hem uit te leggen hoe en wat wat je ook doet een dom kind zal altijd dom blijven zonde voor jullie tijd 😀 ga in discussie met wijze mensen met domme mensen kan je niet discussiëren 😉 laat de deze kind maar lekker barsten in zijn haat

 • Ammon Teremun

  Vergelijk even deze twee landen met elkaar en laat u verrassen.
  Als ik u was zou dit gekrijs maar even inslikken en vooral niet in iemands kont kruipen maar heel diep onder de grond kruipen als het er op aan zou komen.
  Alleen met cruisemissilles zou je al een vreselijk pak slaag krijgen en dan is er in een omtrek van 1000 km nog geen één Amerikaanse soldaat in de buurt.
  Ga nou niet klein duimpje vergelijken met een reus.
  Een grote wijze les……. Kuch… Kuch

  Ps. Met dit verfijnde stukje taal van u ben ik wel nieuwsgierig in welke kont uw ouders zijn gekropen.

 • Ammon Teremun

  Goedemiddag alias 4 of 5 !

 • Orhan

  Welke wereld aleen het westen kant zeker .

 • Nasif

  Hij antwoordt mij niet, ik denk zelf dat het komt door dat ik hem ” Don Quichot ” noem. Hij heeft een levensgevecht met z’n eigen omdat,hij tegen windmolens wil vechten. Jammer, hij zal nooit winnen, enkel PVV aanhangers zullen smullen naar de verhalen wat hij vertelt. Ach… dom wil ik hem niet noemen, we zijn immers allemaal mensen, alleen sommigen beschikken bitter weinig gevoel, menselijk gevoel.

 • Ammon Teremun

  Levensgevecht?
  Welke roman heeft u gelezen ?
  Erg jammer als je er een andere mening op na houdt , dat je dan meteen in de pvv hoek wordt gezet.
  Geeft niet, lig er niet wakker van. Ik had ook eigenlijk niet anders verwacht van de tere Turkse zieltjes hier.

 • Jef Vermeulen

  Alle banden verbreken met Turkije. Ze willen toch niet anders. Lekker laten zwemmen!

 • Ammon Teremun

  xbellx = een moderator alias.
  niet te blokkeren en niet te benaderen.
  Eens even kijken of u in het zelfde rijtje IP-adressen past.

 • Ammon Teremun

  Neutrino = een moderator alias.
  niet te blokkeren en niet te benaderen.

 • Ammon Teremun

  Emiel = een moderator alias.
  niet te blokkeren en niet te benaderen.

 • Ammon Teremun

  Fa = een moderator alias.
  niet te blokkeren en niet te benaderen.

 • Ammon Teremun

  Ramzi = een moderator alias.
  niet te blokkeren en niet te benaderen.

 • Ammon Teremun

  ja dus,
  erg zielig hier

 • Nasif

  Wat vind ik dit weer jammer. Ik zette u niet in of bij de PVV, ik opperde enkel dat PVV hiervan smult. Ik zeg u nogmaals heer Ammon Don Quichot, u kan niet begrijpend lezen, als u dat had kunnen doen (iets snappen en begrijpen is een eigenschap van een mens) waren de discussies hier wat aangenamer Zo zie je maar weer elk gek heeft z’n gebrek, bij u ontbreekt het waardoor u zich in de maatschappij constant aangevallen voelt, en iedereen wil vertellen hoe het eigenlijk alles in elkaar zit. Je ben echt zo gek als de paard van Jezus, en die was een ezel.

 • Ammon Teremun

  Goed lezen…ik beweer niet dat u mij in die hoek zet maar een heel wat andere mensen hier wel.
  Zo zie je maar weer, zelfs als je niet gek bent kun je nog een gebrek hebben.
  Ik ben constant lang aangevallen in een vorig leven en ja….dat laat ik mij niet meer gebeuren.
  Alle TT (Turkse Trollen) hier met verschillende aliassen, komen telkens weer terug op Egypte, Sisi enz..enz..
  Maakt mij niet uit, ligt ver achter mij. Het zegt meer over die Efteling trollen.
  Niemand snoert mij de mond nog en als het niet past moeten de mensen maar niet reageren.
  Makkelijk he ?

 • Nasif

  Weet jij in godsnaam wel wat je schrijft? Jij schrijft ” Erg jammer als je er een andere mening op na houdt , dat je dan meteen in de pvv hoek wordt gezet. ” Sorry hoor, het is werkelijk triest met je, je begrijpt niet wat er wordt geschreven en het ergste, je begrijpt zelf niet wat je schrijft. Discussiëren en rede opvoeren met jou is uitgesloten. U noemt mij een trol, haha… daar lach ik om. Probeer Nederlandse taal te leren met al z’n gebruiken zo niet, is er maar een oplossing …… Egypte.

 • Orhan

  Als je hem niet serius neemt waarom ga je steeds reageren dan doe wat lekker anders.

 • Nasif

  Op nahoudt, en niet op na houdt. U woont niet zo lang hier, vluchteling zeker. Ik zal u meer informeren, een van mijn ouders is een Nederlandse burger

 • SnakeEye

  Beste mensen, kan iemand mij hier uitleggen waarom mijn posts niet geplaatst worden?

 • SnakeEye

  Delarosa, ik probeer al een hele tijd een bericht te plaatsen maar wordt er telkens afgehaald.

 • Ozturk

  En dus?

 • Ozturk

  En dus??

 • Ozturk

  U bent een heuse computer-nerd. Proest!
  Omdat u toevallig geen ip adressen kunt achterhalen vanwege gebrekkige kennis Is ineens iedereen een moderator alias. Ik kan alle genoemde personen gemakkelijk identificeren en ik kan u melden dat ze allemaal een verschillend ip hebben, en dat zijn niet eens ip’s van proxy servers, dus gewone forumgasten.
  Ik denk dat u maar beter weer gewoon raketten kunt gaan bouwen. Schoenmaker hou je bij je leest.

 • Ozturk

  Nou, dat hebben we gezien in Vietnam.

 • Ayhan

  je bent toch een Egyptenaar en hoever je ook achterlaat dat zal je nooit kunnen veranderen ook je sisi niet

 • Ammon Teremun

  Weer even last van het Egypte syndroom?
  2 paracetamol en het is weer over.

 • Ammon Teremun

  Heb geduld Hr Ozturk.
  U geeft dus toe dat u de moderator bent en uitmaakt wie je wel en niet kunt blokkeren.
  Het zou me dan ook niet verbazen dat die accounts van u zijn.

 • Ammon Teremun

  Dat is 50 jaar geleden. Nu is het een heel ander spel.
  Kijk naar Irak.
  Het 7e grootste leger ter wereld onder Sadam.
  Werd in enkele weken opgerold en gedegradeerd tot bijna 0.
  Vietnam hebben ze onderschat en die fout hebben ze daarna nooit meer gemaakt.
  Vanuit een bunker in Ohio wordt Bagdad platgegooid met de huidige techniek.
  Komt geen grondpersoneel aan te pas.

 • Ozturk

  Stel nu eens dat die accounts van mij zouden zijn, wat wilt u daaraan gaan doen dan?
  Gaat u nou gewoon met uw drones spelen.

 • Ozturk

  U heeft een leuk gevoel voor moderne oorlogvoering. Stel nu eens dat Amerika een land plat gooit, dan komt er vanzelf een dag dat Rusland het niet meer pikt en Amerika plat gooit vanuit een bunker in Moskou. Zeg niet dat ze dat niet kunnen, zelfs kim jong un kan dat binnenkort.
  En dan?

  Met alleen bommen gooien krijg je geen zeggenschap. Uiteindelijk zul je mensen naar het gebied moeten sturen om het te kunnen besturen. En dan worden de Amerikanen genadeloos afgeslacht in Turkije, dat werden ze al in Vietnam.
  Tenzij je doel natuurlijk domweg de wereld vernietigen is.

  Praat dus geen onzin meneer Teremun.

 • Ammon Teremun

  Als ik nog even Irak erbij haal is dit geen onzin.
  Die Irakezen zijn wekenlang dag en nacht bestookt in stedelijk en woestijn gebied.
  Toen de grondoorlog begon gaven ze zich met duizenden tegelijk over. Al lang blij dat ze uit die hel van bombardementen verlost waren.
  Zelfs de beroemde republikeinse garde wist van ellende niet waar ze het moesten zoeken en zijn na het plunderen en op de vlucht weer richting Bagdad, alsnog met de grond gelijk gemaakt.
  We hebben het hier nog steeds over het 7e grootste leger ter wereld met modern state of the art Russisch materiaal.
  Voor de Russen was het helemaal een complete afgang zeker omdat de Irakezen over nieuwste Russische tanks beschikten.
  Voor Amerikaanse piloten was het prijsschieten.
  Tegen de USA heb je militair op dit moment gewoon niks tegen in te brengen.
  Kom dus nou niet met die djengis khan taal en genadeloos afslachten.
  Propaganda gepeupel, gaat niet gebeuren.
  Als u wekenlang dag en nacht B52 over u huis vliegen en dan complete bommen tapijten neerlegt, weet u van ellende ook niet meer waar u moet kijken.

 • Ayhan

  Hahahahahahah hoezo beste man je bent toch een Egyptenaar daar is niets mis mee toch je moet er trots op zijn
  ( heb nog steeds last van mijn knie al een tijdje daarvoor neem ik elke 12 uur een pilletje )

 • Nasif

  Ammon, waarom denk je toch altijd dat het een propaganda is, gekrijs in de lucht is. Wordt jij niet moe hiervan? Ik begrijp niet waarom je toch altijd zo Amerikaans fan ben. Hoe is het mogelijk, ben jij werkelijk doof en blind. Hoe kun jij nog voor Amerika opkomen op allerlei vlakken en hun altijd gelijk geven. De wereld kotst Amerika uit, jij, jij ben zo vreemd. Ga lekker toch opd.. naar Amerika, maar je weet het ze willen jou daar ook niet. Ik kan het echt niet begrijpen wat voor iemand je ben. Door jou krijg ik toch een nare gevoel voor Egypte en zijn inwoners, zijn jullie echt allemaal zo?

 • Ammon Teremun

  Ibuprofen

 • Ammon Teremun

  Irak heeft Koeweit ingenomen.
  USA was het daar niet mee eens ivm olie natuurlijk.
  USA geeft Irak een ongenadig pak slaag.
  Sadam daagt USA weer uit.
  In 2003 neemt de USA Irak voorgoed te grazen.
  Einde Sadam.
  Gewoon feiten!

 • Ayhan

  Hohoho even wachten Ammon herinner je toen die tijd dat dollar in zijn bestaan nog nooit zo laag stond
  Amerikanen hebben tegen Saddam gezegd val Koeweit maar binnen
  jazeker heeft hij met toestemming van de Amerikanen dat gedaan
  je weet ook natuurlijk dat die sjeik kwam smeken bij de Amerikanen van help mij aub hier hebben jullie open cheque en daar hebben ze gretig gebruik van gemaakt met als gevolg 25 jaar gratis olie zo is de dollar weer omhoog gegaan

 • Ayhan

  nee pijnstiller 75 mg (ik gun het niemand zo een helse pijn)

 • Ozturk

  En dit is geheel de waarheid meneer Ayhan.
  Bush Sr. had de kans om Saddam in de eerste golfoorlog alom te leggen, maar deed dat niet.
  Nu de vraag aan meneer Teremun: waarom deed hij dat niet? (hint: lees het verhaal van meneer Ayhan nog even voor u antwoord).
  Had de VS dit niet gekund? Jawel hoor.
  Maar ze deden het niet.

 • Omario

  Beste delarosa,

  Naar mijn weren is de heer Erdogan geen dictator maar de democratisch verkozen president van Turkije. Met een meerderheid van de stemmen wel te verstaan. Waar u uw informatie vandaan haalt dat niemand in de wereld Erdogan steunt is mij even een raadsel.

 • delarosa

  het spijt me maar ik vind Nederland een kutland geworden. Ik voel me er niet meer thuis omdat er teveel islam is in Nederland en teveel EU. Ik ga weer terug naar colombia omdat ik een slecht gevoel heb over west europa in de toekomst. De vrijheid zoals die er was vroeger die is er niet meer en komt niet meer terug.

 • Ayhan

  hahaha kom op man wie neem je in de zeik dat je een Colombiaan bent
  sobiesiki vorige keer zei je nog dat je zulke grote ballen had als een varken en dat je ons eruit zou gooien na 15 maart toch

  wat was mijn reactie daarop ? Dat ik de eerste zal zijn om jou ballen af te snijden

  wat ben jij toch een ziek persoon die net een ouwe temijer is die maar geen klanten meer krijgt en elke keer met een andere naam komt om de boel te verzieken
  hahahaha nee sukkeltje blijkbaar ken jij de Turken niet die vreten je rouw op en schijten het uit als mest op landgrond 🙂

  Blijkbaar heb je ook last van geheugen verlies want je vergeet elke keer wat je schrijft

  Ik zal je dit zeggen en knoop het goed in je oren Eu valt uitelkaar dan ga je zien hoe duur alles gaat worden en figuren als jij gaan die oude tijd missen
  De politiek van de Neo con Amerikanen en russen werken goed ze zijn al 7 jaar bezig om Europa uitelkaar te drijven (wat ze tot zover goed lukt) vandaag nog zei de rechterhand van merkel dat ze bang voor zijn dat eu uitelkaar valt
  Sukkels als jij die kunnen niet vooruit kijken en zien wat er zich allemaal afspeelt ( ze hebben al jaren na de koude oorlog de islam als de vijand naar voren geschoven)

  Gisteren heb ik nog een interview van een voormalig CIA spion Robert David Steele gezien die zegt gewoon openlijk dat DAESH opgezet is door CIA met het doel om in Midden-Oosten onrust te zaaien zodat ze daar operaties kunnen uitvoeren zegt ook openlijk dat ze aanslagen plegen in europa gewoonweg om europa uiteen te drijven
  Dit zegt ook voormalig generaal van Amerika Wesley Clark
  Laatst zei Trumpp nog dat DAESH is opgezet in opdracht van Obama en Hilary Clinton en als je nog steeds niet inziet wat er tegaande is ben je een sukkel
  Die geblondeerde inteelt indo van je die werd naar voren geschoven om het werk in Nederland op zich te nemen en wordt al jaren gefinancierd door die Neo con Amerikanen en joden

  Dit zijn feiten kereltje en GEEN flut theorie zoals je dat zegt maar dit is te ingewikkeld voor zulke mensen als jij die een IQ van 49 hebben

 • Neutrino

  Ben ik nu opeens een moderator? Of doet het gewoon pijn dat ik je wijs op je demagogische retoriek? Dat je vervalt tot zulke persoonlijke aanvallen bewijst dat en daarmee je zwaktebod maar al te goed. Mensen, ga alsjeblieft niet met deze trollen in discussie. Het is zonde van je tijd en energie.

Loading posts...