<< Terug naar home | Highlights

Posted by Turkse Media
Nov 03, 2015

‘Wilders lijkt steeds meer op Hitler, beschadigt imago Nederland’

PVV-leider Geert Wilders begint meer op Hitler te lijken. Bovendien is hij ook nog eens een gevaar voor de Nederlandse economie, diplomatie en politiek. Dat stelt Tweede Kamerlid Selçuk Özturk.

Öztürk reageert daarmee op de uitlating van Wilders op Twitter dat alle Turkse Nederlanders die op een bepaalde partij hebben gestemd voor de Turkse parlementsverkiezingen terug moeten naar Turkije om daar van het ‘islamofascisme’ te genieten.

“Eerst was hij bezig met de Antilliaanse Nederlanders. Toen waren de Marokkaanse Nederlanders aan de beurt met de uitspraken “minder minder”. Nu roept hij op tot deportatie van Turkse Nederlanders. Groepen Nederlanders worden op basis van etniciteit en religie weggezet en gecriminaliseerd. Wilders is op weg naar de nieuwe Hitler van onze tijd. Het is tijd om op te komen voor de meerderheid van de Nederlanders die klaar is met deze haatzaaierij”, aldus Öztürk.

Geert Wilders liet in een reactie weten niet in te willen gaan op de discussie.

Özturk roept ook alle Tweede Kamerleden en het Kabinet op om afstand te nemen van de radicale uitspraken van Wilders en hem daarmee niet weg te laten komen. Dat doet Öztürk omdat het Kabinet en alle andere partijen niet met een reactie zijn gekomen.

Politieke beweging DENK van Tunahan Kuzu en Selçuk Özturk komt ook met een waarschuwing. “Wilders is schadelijk voor de Nederlandse economie, diplomatie en politiek. Wilders beschadigt het imago van Nederland. Wilders kost banen. VNO-NCW, de grootste ondernemingsorganisatie van Nederland, heeft hier eerder ook voor gewaarschuwd. Wilders is een gevaar voor de samenleving”, aldus DENK.

In Turkije behaalde Wilders ook het nieuws. “Een schandalige opmerking van Islamvijand Wilders” en “Blijkbaar heeft de verkiezingsuitslag veel pijn gedaan bij Wilders”, stond er in enkele Turkse kranten en nieuwssites. Op social media werd er ook hevig gereageerd. “Wie is hier de dictator?”, “Relnicht Wilders is weer bezig”, “Wat waren ook alweer de roots van Wilders zelf?” waren enkele uitlatingen van social media gebruikers.

 

© Turksemedia.nl – Alle rechten voorbehouden

Nov 03, 2015
 • Lia van Reisen

  Wilders en Erdogan. Meer overeenkomsten dan verschillen……

 • Pieter Wijnhobel

  Zijn jullie dan zo blij met jullie dictator Erdogan, die ook een heel volk laat uitmoorden.

 • Nico

  Ga jij is effe goed onderzoeken vriend.Wie dat allemaal doet.Het is ook zelfde gebeurt in parijs wil je zegen dat holland ook zijn eigen volk vermoord.

 • Pieter Wijnhobel

  Als je alleen al naar die dikke kop van die man kijkt, met die snor,het zo een zoon kunnen zijn van die Erdogan, een toekomstig DICTATOR.

 • jojo

  Jullie hebben afrika Indonesië India indianen Arabieren onderdrukt en al die landen leeg geplukt jullie europeanen zijn net zo erg als isis loesers

 • jojo

  En nu ineens zielig doen oja was Suriname antillen nog vergeten

 • Pieter Wijnhobel

  Wat ben jij voor een dom figuur jojo, om ons te, te vergelijken met ISIS, ja praat naar dat weinige verstand wat jij hebt.alleen jou naam al, zielig figuur ben jij, om het op onze verrre , verre voorouders af te schuiven.

 • Maho

  Jouw vader is een dictator, eikel…ga eerst maar eens onderzoeken wat een dictator is. Je bent een loser die zich verkeerd laat informeren…wat weet jij nou van Erdogan..je bent een domme eikel meer niet.

 • Maho

  Momenteel beschaafde ISIS zou je kunnen zeggen, rond 1900 onthoofden Franse soldaten honderden mensen in Marokko en namen hiervan foto’s, is te vinden in de archieven…zeker nooit geweten stuk dom vlees!

 • Maho

  Zeer zeker zijn wij blij, ik proef afgunst uit je reacties zonder EU steld NL geen reed voor, zo zijn NL’ers zijn ze samen dan hebben ze een grote waffel en is iedereen fout, zijn ze alleen dan zijn ze poeslief en druppeld de slijm uit hun bakkes, niet allemaal wel een grote groep waar jij in ieder geval toe behoort…rot op naar Elsevier en ga daar de klojo uithangen..lieverd!

 • Maho

  Zie hierboven eikel!

 • Maho

  Rutte en de vuilnisman. Meer overeenkomsten dan verschillen…..

 • Zorro

  Als je zijn kop ziet, spreekt het boekdelen. Zo’n lelijke mens;koud, gevoelloos(m.a.w. een monster!!!!). Ik ben er zeker van dat hij tijdens zijn jeugd, geen meisjes kon krijgen(omdat alle Marokkanen, Turken ermee gingen lopen en daarom is hij gefrustreerd en haat hij ze!!!!!Sul) of jongens!?

Loading posts...