<< Terug naar home | Sport

Posted by Turkse Media
Sep 19, 2018

Winst Galatasaray maakt veel los bij Russische sportmedia: ‘Verbrand en gesmolten in hel’

Russische sportmedia hebben opvallend gereageerd op de Champions League-zege van Galatasaray op Lokomotiv Moskou, dinsdagavond in Istanbul. Het Russische team zou zijn verband en gesmolten in de hel in Istanbul.

Zo kopte de Russische krant Sport Express. “Lokomotiv Moskou is verband in de hel van Istanbul”, stond er in grote letters. Het sportnieuwsblad Championat schreef iets soortgelijks: “Lokomotiv Moskou kon niet veel doen in de hel tegen Galatasaray en psychologische druk van de Turkse voetbalmenigte.”

Sov Sport voegde daaraan toe dat het om een helachtige start gaat voor de club uit Moskou, die 14 jaar afwezig was bij de Champions League. “Ze smolten daar tegen Galatasaray.”

Interfax schreef dat het Russische team is gezwicht voor Galatasaray, ondanks dat het goed voetbalde. Sports Daily meldde dat het plan tegen de Turken is mislukt. “Lokomotiv is verongelukt in Turkije.”

Lenta meldde dat de kampioen van Rusland zwaar heeft verloren. Eurosport Rusland kopte dat Lokomotiv bereid was om drie doelpunten te incasseren van Galatasaray.

Sports.Ru schreef dat het Russische team in een wrak is veranderd in Turkije.

Galatasaray won met 3-0.

 

© Turksemedia.nl – Alle rechten voorbehouden | TMC | Gepubliceerd: 19-09-2018

Sep 19, 2018
Loading posts...