<< Terug naar home | Algemeen

Posted by Turkse Media
Jun 17, 2015

Workshop Professioneel pitchen in 60 seconden op 19 juni

Eindelijk is het weer zover! Vrijdag 19 juni is de Hollande Nieuwe Haring editie van de Maxima Borrel. GET YOURSELF INVITED! Hét netwerkevent voor alle business netwerken, waar het bedrijfsleven, young professionals. Hét business hotspot new in town dat je niet mag missen om je week inspiratievol mee af te sluiten, het zakelijke met het aangename te combineren en je netwerk te vergroten.

Maxima Borrel is een nieuw exclusieve en stijlvolle netwerk vrijdagborrel, waar je kunt netwerken in een ongedwongen omgeving. En waar je je waardevolle zakelijke relaties , vrienden en collega’s in een luxueuze entourage op niveau ontvangt. Relatiemanagement in top ambiance!

Goed nieuws! We starten de Maxima Borrel zoals beloofd telkens met een inspirerend kennis workshop. Dit maal met de zeer ervaren en succesvolle kleurrijke Rotterdamse jonge top ondernemer ; Alexander Broekman

Hij is oprichter van diverse bedrijven zoals Pitch-e, Funk-e Animations B.V., Empire of Awesome B.V.

Initiatiefnemer achter: http://nerdnight-rotterdam.tumblr.com, http://meetup.com/RotterdamStorytellingCommunity, FD Gazelle: Gouden gazelle aanstormend talent 2014 voor Funk-e en Rotterdamse ondernemersprijs: top 3 nominaties voor Funk-e

Deze succesvolle creatieve jonge maar ervaren ondernemer zal met zijn exclusieve workshop: “How to pitch professionally in 60 seconds” aanwezige professionals, business people en netwerkers leren hoe je ingewikkelde, langdradige ondernemerspresentaties kunt verpakken in een helder kort boeiend en inspirerend pitch van 60 seconden! Hij geeft een eenmalige masterclass. Mis het niet.

Plaats & Tijd
Aanstaande vrijdag 19 juni ’15 in het gerenommeerde en Rotterdams mooiste en meest trendy business venue Villa Thalia, parkeerplaats naast de deur.

Programma
–          16.00-16.30u : Welkom en inloop met een drankje

–          16.30-17.30u : Inspirerende workshop Alexander Broekman “Professioneel pitchen in 60 seconden”

–          Vanaf 18u Maxima Borrel voor alle genodigden en relaties

Deelnemers
Naast jou hebben wij nog vele andere relaties uitgenodigd. Allemaal gedreven professionals en ondernemers die wij persoonlijk kennen en die het belang inzien van kwalitatief netwerken. Een divers gezelschap van professionals en ondernemers, interessante netwerken en creatieve geesten.

Verbinden en Netwerken
Voor onderdeel voorstelronde vragen we jouw een korte persoonlijke pitch van een halve minuut voor te bereiden, zodat je maximaal kunt netwerken & verbinden met de aanwezige professionals en collega ondernemers.

Aanmelden en kosten
Maxima Borrel  is een gewaardeerd zakelijk netwerk moment, waarmee je je  zakelijke relaties, vrienden en collega’s, kunt verrassen met een royale afsluiting van de werkweek. Met de beste mix van zakelijk netwerken, inspiratie en fun. Met relatiecode max21501 krijg je van ons eerste keer gratis toegang. GET YOURSELF INVITED EN ONTVANG DIRECT JE GRATIS TOEGANG BEVESTIGING!

Heeft u binnen uw eigen netwerk geïnteresseerde relaties voor deelname aan de Maxima Borrel? Men kan zich aanmelden via de website of facebook of door gewoon een mail te sturen naar maximaborrel@gmail.com o.v.v deelname workshop professioneel pitchen

Er is maximaal plaats voor 100 deelnemers, dus reserveer vandaag nog je plek! We waarderen je deelname aan de netwerklunch en hopen dat je ook jouw business relaties erop attendeert!

Colourful Business

Jun 17, 2015
Loading posts...