<< Terug naar home | Vanuit Turkije

Posted by Turkse Media
Dec 11, 2016

Wraak Turkije: totale vernietiging terreurgroep op komst

Turkije is zaterdag opnieuw opgeschrikt door een dubbele terreuraanslag in Istanbul, waarbij 44 mensen, onder wie 36 politieagenten, zijn omgekomen. Het geduld van het land is op tegen terreur, diens steuners en krachten die hen drijven.

De Turkse minister van Binnenlandse Zaken, Süleyman Soylu, bekend om zijn harde woorden die hij waarmaakt, is woedend: “Koste wat het kost zullen wij wraak nemen. Waar ze ook zijn in de wereld, op zee, in de bergen en achter welke kracht of macht ze ook schuilen, de Turken zullen dit bloedvergieten niet hierbij laten.”

wraak-turkije-totale-vernietiging-terreurgroep-op-komst

Vraag

Soylu sprak regelrecht aan het adres van PKK-terroristen en diens handlangers: “Ik heb het een en ander te vragen aan degenen die ons bezig laten houden met terreur. Wat hebben jullie bereikt in dit veertig jaar? Waar is dat land en grond die jullie van Turkije zouden afscheiden? Wat is dat als dieren leven in de grotten in bergen? Hebben jullie een ander leven dan als het voortvluchtig leven als verraders? Ontvangen jullie iets anders dan vervloekingen? Kunnen jullie iets anders zijn dan het opereren als pionnen van duistere machten? Wie hebben jullie dan [eerloze terroristen] als jullie de grond in worden geboord, wie gaat rouwen om jullie?”

Klaar

De Turkse minister is ook klaar met de terreursteunens die hun steun via media en internet openbaar maken. “Geen smoesjes meer. Niemand kan dit meer rechtspreken door het als politiek te benoemen. Nu weet iedereen wie aan welke kant staat. Dit zijn de mensen die het pad van Allah volgen en voor het volk zijn en de tegenpartij die hier allemaal tegen voor zijn. Deze staat heeft een lange zwaard. Moge dit duidelijk zijn: we gaan ze uit hun holen halen.”

Soylu sprak begin deze week ook dat de terroristische afscheidingsbeweging PKK nog ‘met hun mooie dagen te maken heeft’. “Ze zullen compleet vernietigd worden. Ze weten niet wat hen te wachten staat.”

‘Steun’

De Turken zijn ook klaar met de Europese landen die kritiek hebben op de terrorismestrijd van Turkije, maar nu met ongeloofwaardige steunbetuigingen komen. De desbetreffende landen dwingen Turkije al geruime tijd om de anti-terreurwetten te verzachten.

 

© Turksemedia.nl – Alle rechten voorbehouden | AA – ANKARA | Gepubliceerd: 11-12-2016

Dec 11, 2016
Loading posts...