<< Terug naar home | Highlights

Posted by Turkse Media
Feb 25, 2017

Zo vieren Syriërs de Turkse overwinning op Daesh (IS)

Het Vrije Syrische Leger (FSA) heeft dankzij het Turkse leger het centrum van de Syrische stad Al-Bab veroverd op terreurgroep Daesh (IS). De overwinning is gepast gevierd door de Syriërs en Turken.

De Syrische strijders hebben hun dank geuit in de vorm van een religieuze neerknieling, de zogeheten sajdah shukr.

Zo vieren Syriërs de Turkse victorie op Daesh (IS)2

Aan de kant van de Turken heeft het Turkse leger gekozen voor een offerdier. Dat gebeurde met gebeden in de Turkse stad Kilis, waar een militair commandocentrum ligt.

Zo vieren Syriërs de Turkse victorie op Daesh (IS)12

De stafchef van het Turkse leger, generaal Hulusi Akar, sprak van een grote heldendaad van de Turkse militairen. “Dit succes is te danken aan onze omgekomen helden, martelaren. Het betreft een asymmetrische strijd in woonwijken met daarin sluipschutters, zelfmoordterroristen, valkuilen, mijnen en verborgen explosieven.”

Zo vieren Syriërs de Turkse victorie op Daesh (IS)13

Syriërs die zijn gevlucht van Daesh-terroristen in Al-Bab, keren inmiddels terug naar hun stad.

Zo vieren Syriërs de Turkse victorie op Daesh (IS)6

De Turkse strijd heeft aangetoond dat coalitielanden niets hebben gedaan in Noord-Syrië, zo ook bevestigd door de Turkse premier. De Turkse victorie op Al-Bab kreeg ook niet de nodige aandacht, is gemeld.

Zo vieren Syriërs de Turkse victorie op Daesh (IS)11 Zo vieren Syriërs de Turkse victorie op Daesh (IS)10 Zo vieren Syriërs de Turkse victorie op Daesh (IS)4 Zo vieren Syriërs de Turkse victorie op Daesh (IS)5 Zo vieren Syriërs de Turkse victorie op Daesh (IS)7 Zo vieren Syriërs de Turkse victorie op Daesh (IS)8Zo vieren Syriërs de Turkse victorie op Daesh (IS)17 Zo vieren Syriërs de Turkse victorie op Daesh (IS)18Zo vieren Syriërs de Turkse victorie op Daesh (IS)9 Zo vieren Syriërs de Turkse victorie op Daesh (IS)15 Zo vieren Syriërs de Turkse victorie op Daesh (IS)14

 

© Turksemedia.nl – Alle rechten voorbehouden | AA – KILIS – AL-BAB | Gepubliceerd: 25-02-2017

Feb 25, 2017
Loading posts...