<< Terug naar home | Vanuit Turkije

Posted by Turkse Media
Jul 26, 2016

Duitse prins: Iedereen moet op vakantie naar Turkije

De Duitse prins Hans Gert-Friedrich, kleinzoon van de laatste keizer van Duitsland Wilhelm II, heeft een bezoek gebracht aan Turkije als steunbetuiging na de mislukte staatsgreep in het land.

Prins Gert-Friedrich was te gast bij het hoofdkantoor van de regeringspartij AKP in de Turkse hoofdstad Ankara, “Iedereen moet op vakantie naar Turkije, een prachtig land”, zei de prins tijdens zijn bezoek. “Bovendien moet men zich er niet van weerhouden om te investeren in Turkije.”

Duitse media

De Duitse prins gaf aan dat hij via Duitse media over de coup had gehoord. “De Duitse media heeft de gebeurtenissen in Turkije overdreven”, liet hij weten. “Er wordt de indruk gewekt dat het chaos is in Turkije en dat men niet moet investeren en niet op vakantie moet gaan naar het land. Ik heb zelf ervaren dat het niet zo is. De reden dat er minder Duitse toeristen naar Turkije komen is door de overdreven negatieve berichtgevingen in Duitsland”, meldde Prins Gert-Friedrich.

Bezoek

De kleinzoon van de keizer zal tijdens zijn bezoek ook de gewonden, die zijn gevallen tijdens de mislukte coup, bezoeken in ziekenhuizen in Ankara.

 

© Turksemedia.nl – Alle rechten voorbehouden | AA – ANKARA

 

Jul 26, 2016
Loading posts...